Ο Βύζας στο πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ»

Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό ανακοινώνεται ότι: Η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Α.Γ.Σ. ΒΥΖΑΣ Μεγάρων εντάσσεται για 1η φορά στο πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ».

Μια ακόμα επιτυχία της νέας Διοίκησης του Βύζαντα Μεγάρων. Για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου η Ακαδημία μας επιλέχθηκε να είναι μέλος του προγράμματος Αθλητικών Ακαδημιών του ΟΠΑΠ, ενός προγράμματος που δίνει έμφαση στις αξίες που συνθέτουν το αθλητικό ιδεώδες και ειδικότερα την ευγενή άμιλλα, το σεβασμό, το ήθος και την ομαδικότητα.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου μας συγκέντρωσε όλα τα απαραίτητα ποιοτικά κριτήρια και κατατάσσεται μαζί με τις υπόλοιπες 128 ερασιτεχνικές ακαδημίες ποδοσφαίρου της χώρας, που έχουν επιλεγεί στην εν λόγω δράση.

ΠΟΣΟΤΙΚΑ – ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ
Προδιαγραφές ασφάλειας που έχει η ακαδημία
Επίπεδο των προπονητών της ακαδημίας
Υποδομές των εγκαταστάσεών της
Προδιαγραφές των προπονήσεών της

ΠΡΟΦΙΛ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ
Νοοτροπία της Ακαδημίας
Πλάνο λειτουργίας της
Κανονισμούς και διαδικασίες της

Οι μικροί αθλητές και οι προπονητές του Α.Γ.Σ. Βύζας Μεγάρων θα είναι δικαιούχοι των παρακάτω προνομίων του προγράμματος:

ΔΩΡΕΑΝ Επιστημονική υποστήριξη από ειδικευμένους παιδιάτρους, παιδοψυχολόγους και διατροφολόγους
Προπονητικές κατευθύνσεις για τις ηλικίες 7 έως 12 ετών με βάση τα διεθνή πρότυπα της UEFA και της FIFA τόσο για τις αθλητικές επιδόσεις όσο και για τη διαμόρφωση του χαρακτήρα τους.

ΔΩΡΕΑΝ προπονητικό υλικό υψηλής ποιότητας.

Συμμετοχή σε μεγάλες αθλητικές γιορτές με εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα.

ΔΩΡΕΑΝ Ιατρική Ασφαλιστική κάλυψη καθ’ όλη τη διάρκεια των προπονήσεων και των αγώνων και ανάληψη των εξόδων περίθαλψης 100% σε περίπτωση τραυματισμών τους.

Το ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ, αντιμετωπίζει τον νεανικό αθλητισμό ολοκληρωμένα και πολύπλευρα, με στόχο να αναβαθμίσει τα πρότυπα της αθλητικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα και να εμπνεύσει τους νέους με τα αθλητικά ιδεώδη.

Ζητάμε την βοήθεια και την έμπρακτη συμπαράσταση των αθλητών μας και των γονέων τους στην μεγάλη αυτή προσπάθεια για να ανεβάσουμε το επίπεδο λειτουργίας της ακαδημίας μας και να παράγουμε καλύτερα αποτελέσματα για το σύλλογό μας.

Είμαστε ένθερμοι υποστηρικτές του μότο του ΟΠΑΠ
«ΣΗΜΕΡΑ ΑΘΛΗΤΕΣ, ΑΥΡΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button