Ο «Ηρόδωρος» αναβαθμίζει τις παιδικές χαρές των παιδικών και βρεφικών σταθμών του

Σε αναβάθμιση και πιστοποίηση των παιδικών χαρών στους Παιδικούς και Βρεφικούς Σταθμούς του, προέβη το Ν.Π.Δ.Δ. «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» του Δήμου Μεγαρέων. Με δελτίο τύπου ενημερώνει ότι:

Με στόχο την ενίσχυση του επιπέδου ασφάλειας των παιδικών χαρών στους Παιδικούς και Βρεφικούς σταθμούς της αρμοδιότητας του, το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αθλητισμού «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» του Δήμου Μεγαρέων προχώρησε σε στοχευμένες εργασίας συντήρησης, αλλά και στον εμπλουτισμό τους με νέα όργανα παιδικής χαράς και κατάλληλα πατώματα ασφαλείας για να προσφέρει περισσότερο παιχνίδι στους μικρούς μας μαθητές.

Οι εργασίες αναβάθμισης και συντήρησης των παιδικών χαρών στους Παιδικούς και Βρεφικούς σταθμούς έγιναν σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και με τα σχετικά Ευρωπαϊκά πρότυπα και κανονισμούς, λαμβάνοντας πιστοποίηση από αρμόδιο φορέα με την έκδοση πιστοποιητικού συμμόρφωσης και καταλληλότητας.

Η ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών στα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών και πολύ περισσότερο η ασφάλεια τους αποτελεί πρώτο μας μέλημα δήλωσε η Πρόεδρος του νομικού προσώπου κ. Γιάννα Ρήγα. Με τους έμπειρους παιδαγωγούς μας συνεχίσουμε να είμαστε κοντά στις οικογένειες του Δήμου μας, συμβάλλοντας στην ανατροφή και στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button