Ο Σύλλογος Γυναικών Νέας Περάμου Αττικής “ανακυκλώνει σχολικά είδη”

Ο Σύλλογος Γυναικών Νέας Περάμου Αττικής , που απαρτίζεται από γυναίκες οι οποίες, σε μεγάλο ποσοστό είναι μητέρες, γνωρίζουν πως η έναρξη της σχολικής χρονιάς είναι ένα βαρύ οικονομικό φορτίο για κάθε οικογένεια με παιδιά.

Ακόμα πιο βαρύ όμως είναι το φορτίο για τις πολυμελείς ή άπορες οικογένειες που αρκετές φορές δεν μπορούν να ικανοποιήσουν ούτε τις πιο βασικές ανάγκες των παιδιών τους.

Αποφασίσανε λοιπόν να “ανακυκλώσουνε” σχολικά είδη και προϊόντα όπως τσάντες, κασετίνες, ντοσιέ, μολύβια, γόμες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και να δοθούν στους μη έχοντες και με ανάρτησή τους στις 23 Αυγούστου από την ιστοσελίδα που διατηρούν σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, κάλεσαν τον κόσμο να ανταποκριθεί.

Έτσι λοιπόν και έγινε, όπως φαίνεται από το ευχαριστήριο μήνυμά τους:

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους χορηγούς που μας προσέφεραν τσάντες και γραφική ύλη , και εμείς με την σειρά μας τα δώσαμε σε οικογένειες με παιδιά που έχουν πραγματικά ανάγκη τις μέρες Τρίτη, Τετάρτη , και Πέμπτη πρωΐ. Και όποια οικογένεια καθυστέρησε να έρθει η έχει ανάγκη από γραφική ύλη η σχολική τσάντα ευχαρίστως να βοηθήσουμε.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6942598154.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button