Ο Σταμάτης Πουλής στην εκδήλωση του Συλλόγου ΑμεΑ Μεγάρων

Δελτίο Τύπου αναφορικά με τον χαιρετισμό του Α’ επιλαχόντα βουλευτή της ΝΔ Δυτικής Αττικής, Σταμάτη Πουλή, σε σημερινή εκδήλωση του Συλλόγου Προστασίας και Αρωγής Παιδιών με Εγκεφαλικές Κακώσεις και ΑμεΑ Μεγάρων και την δωρεά εξοπλισμού στο Σύλλογο έχει ως εξής:

Σήμερα, Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, είχα τη χαρά και την τιμή να ανταποκριθώ σε ένα πραγματικό κάλεσμα αγάπης και να παραβρεθώ στην Εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Προστασίας & Αρωγής Παιδιών με Εγκεφαλικές Κακώσεις & Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Μεγάρων.

Πρόσφατα μάλιστα, είχα κι εγώ τη χαρά να συμβάλλω στην ενίσχυση του καθημερινού αγώνα των ανθρώπων του Συλλόγου, αλλά και των παιδιών που φροντίζει, διασφαλίζοντας την πραγματοποίηση δωρεάς ηλεκτρονικών υπολογιστών στον Σύλλογο, από το Εθνικό Σύστημα Υποδομών Ποιότητας Υποδομών του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Ευχαριστώ λοιπόν θερμά τη Διευθύνουσα Σύμβουλο κυρία Γεωργία Ρεμπούτσικα για την ευγενική αυτή δωρεά.

Στον σύντομο χαιρετισμό μου, σημείωσα ότι έχουν γίνει σημαντικά μεν βήματα για τη μέγιστη δυνατή συμπερίληψη των ατόμων με αναπηρία, την παροχή ίσων ευκαιριών αλλά και των αναγκαίων μέσων για τη στήριξη και ενδυνάμωσή τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας. Δεδομένου ότι υπάρχουν σημαντικά περιθώρια βελτίωσης της ζωής των συνανθρώπων μας με αναπηρίες, χρειάζεται διαρκής, αδιάκοπη και εντεινόμενη προσπάθεια στην οποία φορείς, όπως ο Σύλλογος εδώ στα Μέγαρα, συμβάλλουν τα μέγιστα.

Οι άνθρωποι του Συλλόγου, με συνέπεια, προσήλωση, αγάπη, φροντίδα και κατάθεση ψυχής, βρίσκονται -καθημερινά- δίπλα στα άτομα με αναπηρία και τις οικογένειές τους. Μαζί μπορούμε και θα πάμε πιο μακριά. Μαζί θα φροντίσουμε τους συνανθρώπους που έχουν ανάγκη τη στήριξη και την αρωγή μας. Και ταυτόχρονα θα ευχαριστήσουμε από καρδιάς, αυτούς που το πράττουν ήδη, κάθε μέρα, με όλες τους τις δυνάμεις και παρόλες τις δυσκολίες και τα πενιχρά μέσα, δεν το βάζουν κάτω κι επιμένουν στον δρόμο της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button