Ο Νίκος Πατσίρης νέος προπονητής στη Μικρασιατική

Παρελθόν από τον πάγκο μετά από 6 χρόνια ο Χάρης Κουστέρης

Ο Νίκος Πατσίρης είναι ο νέος προπονητής στη Μικρασιατική όπως ανακοίνωσε η ομάδα:

Νίκος Πατσίρης

Ο Νίκος είναι ο εκλεκτός της διοίκησης για να οδηγήσει την ομάδα στην επόμενη μέρα.
Ο Νίκος είναι κάτοχος UEFA A και έχει περάσει από πολλές ομάδες ως προπονητής, βοηθός προπονητή και υπεύθυνος φυσικής κατάστασης από το Α τοπικό έως και τη Β εθνική.
Ομάδες στις οποίες έχει εργαστεί από το 1989 που είναι ενεργός προπονητικά είναι οι: Βύζας Μεγάρων, Νέα Πέραμος, Εθνικός Πειραιώς, Αστέρας Μαγούλας, Μανδραϊκός, Σαλινομαχοι κ.ά..
Έχει εργαστεί και σε πολλά τμήματα υποδομών, όπως της Νέας Περάμου και του Βύζαντα Μεγάρων πετυχαίνοντας αρκετές διακρίσεις σε επίπεδο ακαδημιών αξιοποιώντας νεαρούς ποδοσφαιριστές της περιοχής μας.

Καλωσορίζουμε τον coach στην οικογένεια της Μικρασιατικής και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο νέο του έργο. Οι απόψεις μας ταυτίζονται απόλυτα και ευελπιστούμε σε μια μακρά και πετυχημένη συνεργασία.

Παρελθόν από τον πάγκο μετά από 6 χρόνια ο Χάρης Κουστέρης

Μία μέρα νωρίτερα, η ομάδα είχε ανακοινώσει τη λύση της συνεργασίας της με τον Χάρη Κουστέρη:

Το ΔΣ του ΑΟ Μίμας Μικρασιατική ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας του με τον Χάρη Κουστέρη! Μετά από 6 χρόνια άριστης συνεργασίας έφτασε η ώρα της αποχώρησης για τον έμπειρο προπονητή.
Μέσα στα 6 αυτά χρόνια ζήσαμε πολλές όμορφες στιγμές με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β κατηγορίας, την άνοδο στην Α ΕΠΣΔΑ και τη συμμετοχή στους 4 του κυπέλλου ΕΠΣΔΑ.

Επίσης πανηγυρίσαμε πολλές ιστορικές για την ομάδα μας νίκες , αναδεικνύοντας πλήθος νέων ποδοσφαιριστών. Όλοι μαζί καταφέραμε να εδραιώσουμε το ΜΙΜΑ ανάμεσα στις σταθερές , δυνατές ομάδες της κατηγορίας. Χρόνο με το χρόνο καταφέραμε να ανεβάσουμε τον πήχη με αποκορύφωμα την περσινή χρονιά ,όπου η ομάδα μας κατέλαβε την τρίτη θέση της ΕΠΣΔΑ , που αποτελεί την μεγαλύτερη επιτυχία στη σύντομη ιστορία της, μέχρι την επόμενη!
Σε ευχαριστούμε για όλα coach! Εις το επανιδείν! Ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στην προπονητική σου καριέρα, μια φορά ΜΙΜΑΣ, για πάντα ΜΙΜΑΣ!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button