7 παίκτες του Ευκλείδη στην μεικτή της ΕΠΣΔΑ

Επτά παίκτες του Α.Σ. Ευκλείδης, οι περισσότεροι από κάθε άλλη ομάδα της Δυτικής Αττικής, κλήθηκαν στην μεικτή ομάδα παίδων της ΕΠΣΔΑ.

Πρόκειται για τους: Παπαφράγκο Κ., Χατζή Β., Χύτα Ν., Τασσίνο Άγ., Λιακόπουλο Π., Καστάνη Θ. και Γολίτσα Π..

Όλοι αποτελούν μέλη του πρωταθλητή ΕΠΣ Δυτ. Αττικής, Α.Σ. Ευκλείδη Μεγάρων στην κατηγορία των προπαίδων, οι οποίοι υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους κ. Χατζή Γεώργιου, διακρίθηκαν και προτάθηκαν από το τεχνικό team της ΕΠΣ Δυτ. Αττικής.

Η του Α.Σ. Ευκλείδη με σταθερά βήματα προσπαθεί να εξελιχθεί και να προσφέρει σωστές υπηρεσίες στα παιδιά που την στελεχώνουν, ώστε να χαίρονται το παιχνίδι και στη συνέχεια να διακρίνονται στο άθλημα που αγαπούν. Με αρωγούς τον κο Αποστόλου Απ., τεχνικό διευθυντή των υποδομών της ΠΑΕ Ατρομήτου Αθηνών και τον καθηγητή ΤΕΦΑΑ κο Μπεκρή, τεχνικό διευθυντή του δικτύου των σχολών Atromitos Soccer Schools, η ακαδημία του Α.Σ. Ευκλείδη με δομημένο τρόπο αναπτύσσει και εφαρμόζει το πρόγραμμα σπουδών της σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Έτσι πρεσβεύοντας τις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι, της ευγενούς άμιλλας και του ομαδικού παιχνιδιού, τα παιδιά μας πορεύονται και προχωρούν με σταθερά βήματα στη ζωή τους.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button