Με μεγάλη δυσκολία πέρασε από τον Μεγαρικό ο Βύζας

Δελτίο τύπου της ομάδας ποδοσφαίρου του Α.Σ. Μεγαρικός αναφέρει:

Με μεγάλη δυσκολία κατάφερε να κάμψει την πολύ δυνατή σε όλο το παιχνίδι ομάδα του Μεγαρικού, ο συντοπίτης Βύζας Μεγάρων στο μεταξύ μας παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΕΠΣΔΑ την Κυριακή 7/11/2021.

Με μία εξαιρετική και μαχητική εμφάνιση, η ομάδα του Ζήση Ζήκου κατάφερε να ανατρέψει κάθε προγνωστικό και να δώσει στον κόσμο όμορφο ποδόσφαιρο με πάθος και αγωνιστικότητα.

Σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού ο Μεγαρικός, κοίταξε στα μάτια τον αντίπαλο, τον «έπαιξε» στα ίσα και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για γκολ. Με κορυφαία αυτή στο 60’ που χάθηκε πολύ καλή ευκαιρία για γκολ του Άλκου όπου η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Πορανίδη.

Δύο λεπτά μετά της φάση αυτή μπήκε και το μοναδικό γκολ της συνάντησης από τον Σταύρε στο 62’.

Ο Μεγαρικός έδειξε πως όλες τις ομάδες θα τις «κοιτάξει στα μάτια», ότι σέβεται τον αντίπαλο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα πετάξει «λευκή πετσέτα» και πάντα θα κυνηγά το καλύτερο αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μεγαρικός: (Ζήκος Ζησης): Σκλιάς, Ελέζι (78′ Τσολιάκος), Χριστοδουλίδης, Χιώτης, Μαυρίδης, Πέππας, Σερταρίδης., Βασιλειάδης, Άλκος (68′ Χάντης), Κώνστας (54′ Καρβούνης), Δρυμούσης

Βύζας: (Λευτέρης Βασιλειάδης): Πορανίδης, Κωνσταντινίδης, Αμαραντίδης, Φλέγκας, Φυσαράκης, Μανώλης, Στρατιδάκης, Χατζημελετιάδης (40′ λ.τρ.Καραγιάννης), Σταύρε (68′ Λύγδας), Σελμανάι (88′ Toworfe), Σαχόλι

Ευχόμαστε στον Βύζα καλή συνέχεια στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

φωτογραφία ioannis sotiriou

Παρόμοια άρθρα

Back to top button