Ο Κυριακός Μίχας αναλαμβάνει προπονητής στον Βύζα

Ένας παλιός γνώριμος στον πάγκο του Βύζα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Κυριάκος Μίχας είναι ο εκλεκτός της διοίκησης για να οδηγήσει την ομάδα στην άνοδο στη Γ Εθνική.
Ο Κυριάκος Μίχας έχει καθοδηγήσει κατά το παρελθόν άλλες δυο φορές την ομάδα του Βύζα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Μερικές απο τις ομάδες που έχει εργαστεί ο νέος προπονητής του Βύζα είναι οι: Αίας Παραλίας, Πανελευσινιακός, Ασπρόπυργος, Θρασύβουλος, Αίας Σαλαμίνας, Ατρόμητος Πειραιά, Μανδραϊκός και τελευταίος του σταθμός ήταν η Προοδευτική.

Δείτε το δελτίο τύπου του ΑΓΣ «Βύζας»:

Το Δ.Σ. του ΑΓΣ ΒΥΖΑΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Κυριάκο Μίχα.
Πρόκειται για έναν έμπειρο προπονητή που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στην ομάδα, καθώς είχε καθίσει ακόμη δυο φορές στον πάγκο της ομάδας.

Ήδη από χθες, ο προπονητής σε στενή συνεργασία με το γενικό αρχηγό, τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο, έθεσαν τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας η οποία αναμένεται να ενισχυθεί στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Η διοίκηση του Βύζαντα καλωσορίζει στην ομάδα τον προπονητή Κυριάκο Μίχα, ο οποίος θα έχει την πρώτη επαφή με τους ποδοσφαιριστές την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button