Ο Γρ. Σταμούλης συγχαίρει τον προπονητή της ΝΕΜ Γιώργο Μάνταλο

Δελτίο τύπου του Δήμου Μεγαρέων αναφέρει: Αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Κόροιβο, ο προπονητής της ΝΕΜ BC βρέθηκε σε εκδήλωση, που οργάνωσε ο Σύνδεσμος Κριτών Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής στον ΟΛΠ, όπου και βραβεύτηκε για την πολυετή προσφορά του στο χώρο της ελληνικής καλαθοσφαίρισης. Επίσης στην εορταστική εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης στην Αθήνα ο Γιώργος Μάνταλος προσέθεσε στην τροπαιοθήκη του άλλο ένα βραβείο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Β΄Εθνικής και του Κυπέλλου ΕΣΚΑΝΑ, για τη σεζον 2021 – 2022.

Μάλιστα ο παρουσιαστής της εκδήλωσης Βαγγέλης Ιωάννου μετά την βράβευση του προπονητή της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος (ΝΕΜ) τόνισε ότι οι δηλώσεις του Γιώργου Μάνταλου μετά το τέλος σε κάθε αγώνα είναι αξιοσημείωτες και αποδεικνύουν ότι πράγματι στη χώρα μας υπάρχει αθλητικός μπασκετικός πολιτισμός και μάλιστα προχώρησε ότι ο Γιώργος θα άξιζε να πάρει και το βραβείο ήθους. Ο Γιώργος Μάνταλος με την ευπρέπεια κι ευγένεια, που τον διακρίνει παραλαμβάνοντας το νέο αυτό βραβείο τόνισε ότι η συγκεκριμένη βράβευση “δεν αφορά μόνο τον ίδιο αλλά αντανακλά στην ομάδα της ΝΕΜ και στα Μέγαρα”.

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης με την ευκαιρία αυτών των τελευταίων βραβεύσεων δήλωσε: «Για άλλη μία φορά ο φίλος ο Γιώργος Μάνταλος μας έκανε υπερήφανους προβάλλοντας τον αθλητισμό του Δήμου μας. Τιμήθηκε αυτή τη φορά από τον Σύνδεσμο Κριτών καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής, για την πολυετή προσφορά του στο χώρο της Ελληνικής Καλαθοσφαίρισης και σε άλλη εκδήλωση τιμήθηκε από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών καλαθοσφαίρισης, για την κατάκτηση από την ΝΕΜ του πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής και την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΣΚΑΝΑ για τη σεζόν 2021 – 2022.
Είναι δύο νέες σπουδαίες διακρίσεις για τον Γιώργο, έναν ταλαντούχο και εξαιρετικό προπονητή με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του και ξεχωριστό ήθος.
Αγαπητέ Γιώργο θερμά συγχαρητήρια. Εύχομαι από καρδιάς κάθε επιτυχία σε ότι κάνεις».

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων σχέσεων Δήμου Μεγαρέων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button