Ο Γρ. Σταμούλης παραβρέθηκε στην εκδήλωση προς τιμήν του Μητροπολίτη Κορίνθου κ.κ. Διονυσίου

Δελτίο τύπου από το γραφείο επικοινωνίας του Δήμου Μεγαρέων αναφέρει ότι, την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 το πρωί, στον Καθεδρικό Ναό του Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο, σε ειδική τελετή ο Δήμαρχος Κορίνθου απένειμε το Χρυσό μετάλλιο της πόλης στον σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κορίνθου κ.κ. Διονύσιο, για το πολύ σημαντικό έργο, που έχει προσφέρει κατά τη διάρκεια της δεκαπενταετούς ποιμαντορίας του, παρουσία του υφυπουργού κ. Χρήστου Δήμα, του Δημάρχου Χαλκίδας, του βουλευτή κ. Κόλλια και της αντιπεριφερειάρχου κ. Κόρκα.

Παρών όμως ήταν και ο δήμαρχος Μεγαρέων, Γρηγόρης Σταμούλης, ο οποίος και συνεχάρη τον Μητροπολίτη, για την τιμητική αυτή διάκριση, η οποία αντανακλά και στην πόλη των Μεγάρων, αφού είναι γνωστό ότι ο Μητροπολίτης έχει τις ρίζες του στο Μελί Μεγάρων.

Επίσης ο δήμαρχος Μεγαρέων, Γρηγόρης Σταμούλης, απέστειλε και σχετική συγχαρητήρια επιστολή στον Μητροπολίτη, στην οποία αναφέρει:

«Σεβασμιώτατε υποβάλλω υμίν βαθυσεβάστως θερμάς ευχάς, ευχόμενος όπως ο Δομήτηρ της Εκκλησίας ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός χαρίζει εις Υμάς έτη πολλά, υγείαν θεοφρούρητον, δύναμιν και ψυχικόν σθένος, ώστε να συνεχίσετε το πολυεύθυνο κοινωνικό, διοικητικό, εκκλησιαστικό και φιλανθρωπικό σας έργο, στην ιστορική Μητρόπολη της Κορίνθου».

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Μεγαρέων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button