Μήνυμα υφυπουργού Εξωτερικών Γ. Κώτσηρα για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Δελτίο τύπου του υφυπουργού Εξωτερικών και βουλευτή Δυτικής Αττικής Γιώργου Κώτσηρα περιέχει το μήνυμά του για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

«Στη μεγάλη παρέλαση της Ομογένειας στο Μόντρεαλ για την επέτειο της 25ης Μαρτίου με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρωθυπουργό του Καναδά Justin Trudeau. Συγκινητική η ενθουσιώδης υποδοχή που επιφύλαξε ο Ελληνισμός του Καναδά στον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Η 25η Μαρτίου είναι ημέρα υπερηφάνειας για τον απανταχού Ελληνισμό και ημέρα εορτής για την Ορθοδοξία. Από άκρη σε άκρη της υφηλίου, σύσσωμος ο Ελληνισμός τιμά την επέτειο της εθνικής Παλιγγενεσίας και εορτάζει το χαρμόσυνο μήνυμα της θείας ενσάρκωσης.

Ο ένδοξος αγώνας των επαναστατημένων Ελλήνων για την προάσπιση της ελευθερίας, της Ορθοδοξίας και της εθνικής μας κυριαρχίας συνεχίζει σήμερα να μας εμπνέει, σηματοδοτώντας πολλά περισσότερα από ένα ιστορικό γεγονός.

Οι Έλληνες της Διασποράς στήριξαν την Επανάσταση. Σήμερα τιμούν το ένδοξο παρελθόν μας, διατηρούν ζωντανές τις παραδόσεις μας και άσβεστη την αγάπη τους για τη μητέρα-πατρίδα.
Είμαστε ευγνώμονες! Είμαστε κοντά τους!

Ζήτω η 25η Μαρτίου! Ζήτω ο απανταχού Ελληνισμός! Χρόνια πολλά!»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button