Ο γυμναστικός σύλλογος πρωτοτυπεί παίζοντας 3on3

Η Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής ΕΙΡΗΝΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ επέλεξε τα παιχνίδια    3 on3 για την πρότυπη ακαδημία μπάσκετ έτσι ώστε να κρατηθεί αμείωτο το ενδιαφέρον και η αγωνιστική κατάσταση των παιδιών, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την χρονιά.

          Στόχος είναι το παιδί –παιχνίδι και η διαπαιδαγώγηση μέσω αυτού ,των παιδιών που συμμετέχουν.

       Έμφαση δίνει η προπονήτρια στην συμπεριφορά και στην απόκτηση ΄΄νοοτροπίας ΄΄ των παιδιών μέσα στο γήπεδο ως παίχτες ,ως συμπαίχτες και ως αντίπαλοι παίχτες ταυτόχρονα.

      Στόχος του συλλόγου είναι το «ομαδικό πνεύμα»-ομαδικότητα των παιδιών, στηρίζεται σε επιστημονικά δεδομένα και δημιουργείται με την σωστή καθοδήγηση-παρότρυνση των παιδιών ,να κατανοήσουν ότι έτσι θα έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα όταν δηλαδή ταυτίζεται με το αποτέλεσμα της ομάδος.

     Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΡΩΝ σε συνεργασία με τα παιδιά τα οποία βραβεύτηκαν όλα και μεταξύ τους, στόχο είχε την συμμετοχή τους και όχι την νίκη σε αυτά τα παιχνίδια.

     Η προπονήτρια του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΓΑΡΩΝ τους ευχήθηκε αυτό το μετάλλιο να είναι η αρχή της επιβράβευσης τους για πολλούς αγώνες που θα έχουν  στην πορεία της ζωής τους.

Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΡΩΝ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button