Ο δήμαρχος Μεγαρέων ζητά από τον ΟΛΕ να στηρίξει τις πληττόμενες από την πανδημία επιχειρήσεις του δήμου

ΔΤ με το αίτημα του Γρηγόρη Σταμούλη προς τον πρόεδρο ΔΣ του ΟΛΕ ΑΕ, κ. Γ. Κουμπέτσο

Ο δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης με σχετικό έγγραφό του (Αριθμ.Πρωτ: 4293/22.3.2021) προς τον κ. Γιώργο Κουμπέτσο, Πρόεδρο Δ.Σ. του Οργανισμού Λιμένων Ελευσίνας (ΟΛΕ) και δημοτικό σύμβουλο Μεγάρων, ζητεί την στήριξη των επιχειρήσεων των περιοχών Πάχης Μεγάρων και Νέας Περάμου με απαλλαγές και μειώσεις φόρων και τελών όλων όσων πλήττονται από την πανδημία του κορωνοϊού, προκειμένου να υπάρξει σε αυτούς σχετική βοήθεια και οικονομική ανακούφιση.

Στο έγγραφό του αυτό ο κ. Σταμούλης αναφέρει:

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,
Βρισκόμαστε στο δέκατο τέταρτο μήνα της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης που έχει επηρεάσει σε ασύλληπτο βαθμό το οικονομικό και κοινωνικό γίγνεσθαι ολόκληρου του πλανήτη, οπότε και της περιοχής ευθύνης μας.

Οι επιχειρήσεις βιώνουν πρωτοφανείς δυσκολίες, που αγγίζουν τα όρια της «εξαθλίωσης» και όλο αυτό το διάστημα μοναδικό στόχο έχουν την επιβίωσή τους.
Εμείς ως δήμος από την πρώτη στιγμή πήραμε την πρωτοβουλία και τις σχετικές αποφάσεις από τα συλλογικά μας όργανα για απαλλαγές και μειώσεις δημοτικών φόρων και τελών, έτσι ώστε να συνδράμουμε όπου και όπως μπορούμε στο πλάι τους.

Γνωρίζοντας την ευαισθησία σας και τη διάθεσή σας για στήριξη των επιχειρήσεων στους χώρους ευθύνης σας, σας καλούμε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να πράξετε αναλόγως. Οι επιχειρήσεις της Νεάς Περάμου και της Πάχης, μας χρειάζονται ουσιαστικά και περισσότερο από ποτέ».

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων δήμου Μεγαρέων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button