Ο Δήμαρχος Μεγαρέων συγχαίρει την Πρωταθλήτρια του Τζούντο Δάφνη Δαγιακίδη

Ακολουθεί το συγχαρητήριο μήνυμα του Γρηγόρη Σταμούλη το οποίο εστάλη με δελτίο τύπου.

Η νεαρή Μεγαρίτισσα αθλήτρια του Πανιωνίου, Δάφνη Μιχ. Δαγιακίδη, που συμμετείχε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Λουτράκι, στους αγώνες στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ΤΖΟΥΝΤΟ, ύστερα από εκπληκτική εμφάνιση κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 63 Kg.

Η Δάφνη είναι μαθήτρια της Β’ Γυμνασίου κι έχει κατακτήσει το Χρυσό Μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και το 2020 ενώ το 2019 είχε κατακτήσει το Χάλκινο μετάλλιο.

Για την τελευταία της επιτυχία ο δήμαρχος Μεγαρέων, Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε: «Η Δάφνη, που κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο στους Πανελλήνιους αγώνες Τζούντο στο Λουτράκι, όχι μόνο ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί στο βάθρο των νικητών αλλά εισέπραξε την αγάπη, το θαυμασμό και την εκτίμησή μας, για όλα όσα έχει πετύχει μέχρι σήμερα στον χώρο του Αθλητισμού παρα το νεαρό της ηλικίας της και γι αυτό επιθυμώ να την συγχαρώ και να την επαινέσω δημόσια και να της ευχηθώ πάντα να έχει υγεία να αγωνίζεται, να βρίσκεται στο βάθρο των νικητών και στη ζωή της όλα να της έλθουν όπως τα θέλει και τα περιμένει. Μπράβο της».

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button