Ο «Άλλος Άνθρωπος» συγκεντρώνει τρόφιμα στην Κεντρ. Πλατεία Μεγάρων

Με χαμόγελο και ευχαριστίες, μέλη της κοινωνικής κουζίνας «ο Άλλος Άνθρωπος» βρίσκονται στην Κεντρική Πλατεία Μεγάρων από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, σήμερα Παρασκευή 27/11 και αύριο 28/11. Περιμένουν τις προσφορές των κατοίκων της πόλης προκειμένου να συγκεντρώσουν τρόφιμα για τις δραστηριότητες του «Άλλου Ανθρώπου».

 

Ο «Άλλος Άνθρωπος» είναι μια ευγενική πρωτοβουλία του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου ο οποίος μαγειρεύει σε γειτονιές των πόλεων και προσφέρει φαγητό σε όσους το έχουν ανάγκη. ALLOS_ANURWPOS_200Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ Η ιδέα της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» είναι μια κίνηση αλληλεγγύης και ένδειξης αγάπης προς τους συνανθρώπους μας, με την ελπίδα να αφυπνιστούν συνειδήσεις και να γίνουν και άλλες παρόμοιες δράσεις από άλλους ανθρώπους και ομάδες.

 

Δεν κάνουμε «φιλανθρωπία», ούτε «ελεημοσύνη», με την σημερινή έννοια των λέξεων Μαγειρεύουμε ζωντανά, τρώμε όλοι μαζί και ζούμε όλοι μαζί! Ένα γεύμα με συνανθρώπους μας στο δρόμο. Έλα μαζί μας να κάνουμε την καθημερινότητά μας πιο όμορφη!

 

Πηγή: Megara.org 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button