Βύζας Μεγάρων – ΑΕ Σπάρτη 0-0

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Βύζας Μεγάρων και ΑΕ Σπάρτης, σε έναν αγώνα με πολλές φάσεις και δυνατές συγκινήσεις, ενώ στο γήπεδο μετά από αρκετό καιρό έδωσαν δυναμικό «παρών» πολλοί φίλοι του Βύζα.

 

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο απειλούσαν κυρίως με στημένες φάσεις, ωστόσο καμία από αυτές δεν είχε αποτέλεσμα. Μετά από τα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα, ο Βύζα πατούσε καλύτερα έχοντας την κατοχή, φτάνοντας εύκολα στην περιοχή της Σπάρτης, χωρίς ωστόσο να απειλήσει.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο διαιτητής έκανε ό,τι μπορούσε να διακόψει τον ρυθμό των παικτών του Βύζα, ενώ με τα σφυρίγματά του έσπρωχνε την ομάδα της Σπάρτης έξω από την περιοχή του Λαμπρόπουλου, ο οποίος πραγματοποίησε πολύ καλές επεμβάσεις.

""

 

Οι παίκτες του Βύζα έχασαν κάποιες ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ με τον επικίνδυνο Βλάχο και τον Παιδάκη, ενώ ο Αλεξ. Μαζιώτης στο κέντρο έδωσε πολλές μάχες μοιράζοντας σωστά την μπάλα. Καλή εμφάνιση από τον Λένο, ενώ δεν υστέρησε κάποιος από την αμυντική τετράδα του Βύζα.

 

""

Βύζας Μεγάρων (Δ. Μαντολόβας): Λαμπρόπουλος, Λένος, Δημακάκος, Μαντούνας, Βαρδακώστας, Τσονγκόφ, Παιδάκης, Μαζιώτης Α. (90′ Αλεβίζος)., Ρόγκας (87′ Κλωνάρης), Μαζιώτης Ι. (90′ Μιχαλόπουλος), Βλάχος

Α.Ε. Σπάρτη (Σ. Αντωνίου): Κραβαρίτης, Σιώπης, Δημολιός (67′ Τάντιτς), Τέλλος, Γκαλίτσιος, Μπιταξής (46′ Μπεκλετζής), Οικονομόπουλος, Κατσίκης, Αναστασάκος, Ραχήμ, Ηλιόπουλος (46′ Χαλίλι)

Παρόμοια άρθρα

Back to top button