Νίκες για τα τμήματα Ευκλείδη και Μεγαρικού το διήμερο 16-17/2

Νίκες για τα τμήματα Ευκλείδη και Μεγαρικού το διήμερο 16-17/2

Airis – Ανακαίνιση 728×270, 728×90

Με την παρακάτω ανάρτηση σήμερα 18 Φεβρουαρίου 2019 στη σελίδα του «Ευκλείδη Μεγάρων» στο Facebook, το ΔΣ της ομάδας εκφράζει την ικανοποίηση και η υπερηφάνεια του για την πορεία και εξέλιξη όλων των τμημάτων των ακαδημιών και την ανδρικής ομάδας του Μεγαρικού.
Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση:

 

Απίστευτος Ευκλείδης – Φοβερός Μεγαρικός

Ένα μοναδικό ρεκόρ πραγματοποιήθηκε στο Σ/Κ που μας πέρασε καθώς ΟΛΑ τα τμήματα της ακαδημίας μας (σε ποδόσφαιρο και βόλεϊ) νίκησαν στα επίσημα παιχνίδια στα οποία συμμετείχαν. Ευχάριστη σύμπτωση ήταν το γεγονός ότι όλοι οι αγώνες ήταν εντός έδρας και έτσι είχαν την ευκαιρία γονείς και φίλοι να θαυμάσουν και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες όλων των παιδιών.
ΠροJunior, Junior, προΠαιδικό, Παιδικό και Κορασίδες (στο βόλεϊ) παίζοντας εξαιρετικά κατάφεραν να φτάσουν σε σημαντικές επιτυχίες. Αν καταγράψουμε και τη νίκη του αντρικού τμήματος του Μεγαρικού, ο θρίαμβος ήταν ολοκληρωτικός!
Επιβραβεύεται έτσι η δουλειά και η τεράστια προσπάθεια που καταβάλλεται σε όλα τα τμήματα και τέτοιες επιτυχίες δίνουν σε όλους τους εμπλεκόμενους (ΔΣ, γονείς, παιδιά και προπονητές) να συνεχίσουν με μεγαλύτερη ζέση και αφοσίωση.

 

Καρυλάκης – Κρεοπωλείο

Related posts