Νέο ΔΣ στο Σύλλογο Επιστημόνων Μεγάρων

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση και ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβούλιου του Συλλόγου Επιστημόνων Μεγάρων. Μετά τη σύγκλιση του νέου Δ.Σ. την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε η κατανομή των αξιωμάτων ως εξής:

Πρόεδρος: Πιπιλή Αικατερίνη του Αναστασίου
Αντιπρόεδρος: Χαλόφτη Αθηνά του Μελετίου
Γενική Γραμματέας: Δρένη Στυλιανή του Γεωργίου
Ταμίας: Παπαποστόλη Αγγελική του Σταματίου
Τακτικά Μέλη: Βλησμάς Κωνσταντίνος του Γεωργίου
Σαμούρη Ελευθερία του Γεωργίου
Μακρυγιάννης Άγγελος του Παναγιώτη
Αναπληρωματικά μέλη: Ρήγα Ιωάννα του Ιωάννου
Λάος Παναγιώτης του Ιωάννου
Ανδρέου Αλέξανδρος του Εμμανουήλ

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο επιθυμώντας να συνεχίσει την ιστορική παρουσία του Σ.Ε.Μ. στην κοινωνία των Μεγάρων, θέτει ως στόχους την ανάδειξη της πολιτιστικής, πνευματικής και επιστημονικής κληρονομιάς της πόλης, τόσο στο εσωτερικό της όσο και εκτός αυτής, αλλά και την προσπάθεια να κάνει του πολίτες κοινωνούς των ιδεών, αρχών και αξιών του συλλόγου.
Ο Σ.Ε.Μ. βρέθηκε πάντα στην πρώτη γραμμή δίπλα στους πολίτες με συμβουλευτικό ρόλο στην ανάδειξη προβλημάτων που χρήζουν λύσης και προτάσεις ή μελέτες από έμπειρους και εγκεκριμένους επιστήμονες – μέλη του. Το νέο Δ.Σ. θα ήθελε να καλέσει τα μέλη του, αλλά και γενικότερα τους νέους επιστήμονες, καθώς και γενικότερα τους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά στη δράση του συλλόγου για την επόμενη διετία, τόσο με την παρουσία τους όσο και με την κατάθεση νέων ιδεών και προτάσεων.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button