ΝΕΜ: Επανέναρξη προπονήσεων Μπασκετικού Σχολείου από 1η Ιουνίου

Δελτίο τύπου της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος:

Επιστροφή στη δράση για την Ν.Ε.Μ.

Αμέσως μόλις η Πολιτεία και οι υγειονομικοί φορείς άναψαν το πράσινο φως οι άνθρωποι της Ν.Ε.Μ. δήλωσαν έτοιμοι, ώστε ολόκληρος ο Αθλητικός Οργανισμός να επιστρέψει εκ νέου στη δράση.

Το χρονικό διάστημα που πέρασε και με σαφή και έντονα τα σημάδια και τα βιώματα του κορωνοϊού στην κοινωνία η Ν.Ε.Μ. φρόντισε μέσω του Δ.Σ. της, των προπονητών και των μελών της να βρίσκεται κοντά στους αθλητές και στους γονείς τους, έστω και από απόσταση, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι το δέσιμο που δημιουργήθηκε τα τελευταία χρόνια παραμένει παροιμιώδες ακόμη και σε συνθήκες «πολέμου», ακόμη και στα χρόνια του κορωνοϊού.

Επιτέλους βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι, από την προσεχή Δευτέρα 1η Ιουνίου, είμαστε όλοι έτοιμοι να σας υποδεχθούμε στην δική μας NEM BC ARENA για την επανέναρξη των προπονήσεων πάντοτε σε συνεργασία με τον «Ηρόδωρο» και τον Δήμο Μεγαρέων για το απολύτως νόμιμο των ενεργειών μας.

Με βάση τα έως τώρα δεδομένα οι 13 ετών και άνω αθλητές έχουν πλέον το ελεύθερο να συμμετάσχουν στις προπονήσεις ευελπιστώντας σύντομα να δοθεί το ελεύθερο σε όλους, καθώς, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Πολιτείας, από 1η Ιουνίου ανοίγουν και τα Δημοτικά Σχολεία της χώρας, τα Νηπιαγωγεία και οι Παιδικοί Σταθμοί.

Φυσικά πριν από την επιστροφή στο παρκέ άπαντες θα έχουν λάβει την απαραίτητη ενημέρωση από την ομάδα για τα νέα δεδομένα διεξαγωγής των προπονήσεων σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Ειδικότερα, η επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους θα συνοδεύεται και από συγκεκριμένους και αυστηρούς κανόνες υγειονομικής προστασίας, όπως ακριβώς προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, που ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Υγείας και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, πάνω στους οποίους θα στηρίξουμε την λειτουργία του Μπασκετικού Σχολείου μας.

Οι κανόνες υγειονομικής προστασίας θα τηρηθούν απ’ όλους ανεξαιρέτως (μαθητές, γονείς, coaches και μέλη της ομάδας και με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της ομάδας και μέχρι νεωτέρας ανακοινώσεως όλες οι προπονήσεις όλων των τμημάτων θα πραγματοποιούνται κεκλεισμένων των θυρών.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων του Σχολείου μας θα διαμορφωθεί έτσι ώστε μετά το τέλος κάθε προπόνησης να υπάρχει κενό αρκετών λεπτών, κατά το οποίο θα απολυμαίνονται οι μπάλες και οι χώροι που έχουν χρησιμοποιηθεί, με αντισηπτικά υλικά.

Ήταν απερίγραπτα σκληρό να σας έχουμε για τόσο μεγάλο χρονικά διάστημα μακριά μας και μας πλημμυρίζει το συναίσθημα της χαράς καθώς σας αναμένουμε και πάλι στο σπίτι μας, στη NEM BC ARENA, the home of the flames!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button