ΝΕΜ BC: «Τελικά αδικείται η ΝΕΜ ή δεν αδικείται;»

Ανακοίνωση της ΝΕΜ BC έχει ως εξής:

Η ομολογουμένως «σκληρή» χθεσινή ανακοίνωσή μας δεν είναι προϊόν μιας ξαφνικής επιθετικότητας, που μας χαρακτηρίζει διαχρονικά, όπως επιχείρησαν και συνεχίζουν να επιχειρούν να την κάνουν να φανεί κάποιοι κάθιδροι διαπλεκόμενοι.

Είναι προϊόν αγωνίας, υπευθυνότητος, επαγγελματισμού αλλά και κατάφωρης επαναλαμβανόμενης ανισότητας και αδικίας, που υφίστανται οι εκατοντάδες αθλητές μας και οι οικογένειές τους.
Αν ήταν όντως σκληρή και ενόχλησε ζητούμε ειλικρινή συγγνώμη απ’ τα εκατοντάδες μέλη μας, τους χιλιάδες φιλάθλους μας και όσους από τους συντοπίτες μας την εξέλαβαν ως τέτοια.

Όμως αγαπητοί μας ΔΕΝ θα επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση «η μπάλα να πεταχτεί στην εξέδρα»!

Παρουσιάστηκε ένα πρόγραμμα ωρών για τα Κλειστά Γυμναστήρια της πόλης μας. Το μοναδικό ερώτημα που θα έπρεπε να απασχολεί είναι:

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Η ΝΕΜ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ Η ΟΧΙ;

Καλούμε, για χιλιοστή φορά, με τον ενδεδειγμένο για όλες τις «ηθικές» τρόπο αυτή τη φορά, όλο τον κόσμο, που ασχολήθηκε με το θέμα, να πάρει θέση.

ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ Η ΝΕΜ Ή ΔΕΝ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ;

Γιατί καλοί μας φίλοι εμείς δεν ψάχνουμε για συμπέθερο, ώστε να είμαστε σε όλους αρεστοί, το δίκιο μας ψάχνουμε, που το έχουμε χάσει στα κανάλια της διαπλοκής, της διαφθοράς και των «συγκοινωνούντων δοχείων».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button