Καλοκαιρινή παράσταση από τον Α.Γ.Σ. «Νηρέας»

Με μεγάλη λαμπρότητα έκλεισε την χρονιά ο «Νηρέας» Νέας Περάμου την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 στο ποδοσφαιρικό γήπεδο Νέας Περάμου. Πρωταθλητές, όμορφες χορογραφίες, δύσκολα ακροβατικά, μετάλλια, κύπελλα, έπαθλα, και διπλώματα έδωσαν χαρά σε 1000 και πλέον γονείς και φίλους που δεν ήθελαν να τελειώσει αυτό το υπερθέαμα που έβλεπαν.

Την παράσταση έκλεψε το τμήμα Νεανίδων με το φαντασμαγορικό πρόγραμμα «Μολών Λαβέ» που κατέκτησε χρυσό μετάλλιο και ανακηρύχθηκε δεύτερη καλύτερη ομάδα 2019. Επίσης την πρωταθλήτρια ομάδα Παγκορασίδων ενόργανης γυμναστικής 2019. Την ομάδα κορασίδων για την κατακτήσει χρυσού μεταλλίου και το κύπελλο του αγώνα μεταξύ 27 συλλόγων από 7 κράτη στο διεθνές κύπελλο στην Βουλγαρία. Την ομάδα Golden και την κατάκτηση χάλκινου μεταλλίου με το πρόγραμμα η Τοσοδούλα. Την ομάδα των αγοριών που παρουσίασαν ασκήσεις ενόργανης γυμναστικής.
Τα τμήματα υποδομών, Bebe, Junior, Αστέρια, και Silver έδειξαν με τις χορογραφίες, και τις ασκήσεις ακριβείας την εξαίρετη δουλειά που γίνετε στον σύλλογο.

Στην γιορτή παραβρέθηκαν ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κύριος Αθανάσιος Μπούρας, o αντιδήμαρχος Νέας Περάμου Σταυρός Φωτίου ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Λευτέρης Κοσμόπουλος καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κύριοι: Δήμας Ιωάννης, Φωτίου Σταύρος, Παπανίκος Δημήτρης, ο πρόεδρος της κοινότητας Νέας Περάμου κύριος Λιώτας Δημοσθένης οι τοπικοί σύμβουλοι, Πολιτάκου Κωνσταντίνα, Μπρούτας Κων/νος, πρόεδροι αθλητικών και εξωραϊστικών συλλόγων.
Γιατρός της εκδήλωσης ήταν ο Κύριος Κουτουξιάδης Στυλιανός.

Ο πρόεδρος του «Νηρέα» κύριος Τσεγκέλης Δημήτρης συνεχάρη τους αθλητές και αθλήτριες για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν όλη την χρονιά και έφτασε ο σύλλογος στο στόχο του, συνεχάρη τους γονείς των παιδιών που τα στηρίζουν σε αυτό που αυτά αγαπούν και φυσικά το προπονητικό TEAM του συλλόγου, Τσεγκέλη Σοφία, Σιμού Μαρία, Σμαρδά Παναγιώτα, Παπαδοπούλου Ευρυδίκη, Δεληγιάννη Κων/να, Λιναρδή Εύα, και Μουστάκης Νίκος. Ευχαρίστησε τους χορηγούς: Βιβλιοπωλείο Πάπυρος χορηγός επικοινωνίας, το Λογιστικό γραφείο Μπουτουνά Κων/νου, τους εθελοντές της εκδήλωσης και τους παρουσιαστές της εκδήλωσης κυρία Λιώτα Ρούλα και Πάνου Χρήστο.
Εγγραφές από 1η Σεπτεμβρίου.
Το Δ.Σ του «Νηρέα» εύχεται καλό καλοκαίρι.

sdr

dav

Παρόμοια άρθρα

Back to top button