24η Εθελοντική Αιμοδοσία από τον «Κούρο»

Την Κυριακή 30 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη προσέλευση η 24η Εθελοντική Αιμοδοσία από την εθελοντική ομάδα «Ο Κούρος», στο Βυζάντειο Ωδείο Μεγάρων.

Ακολουθεί Δελτίο Τύπου:

Η θερινή περίοδος είναι η δυσκολότερη του έτους όσο αφορά τα αποθέματα αίματος, για αυτό και η αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε έχει τεράστια αξία. Ένα από τα ευχάριστα μηνύματα της δράσης ήταν η προσέλευση νέων αιμοδοτών που επέλεξαν να αφιερώσουν μία ηλιόλουστη Κυριακή του Ιουνίου στον εθελοντισμό και την κοινωνική προσφορά.
Η προσπάθεια της κάλυψης των αναγκών σε ολικό αίμα, της διάδοσης της προσφοράς αίματος και η προσέλκυση νέων ανθρώπων είναι συνεχής και επίπονη. Ακούραστα και με συνέπεια η Εθελοντική Ομάδα Κούρος συνεχίζει το έργο της με σκοπό την άμεση και έμπρακτη κοινωνική προσφορά.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:

– Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του αντικαρκινικού – ογκολογικού νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» για την άψογη συνεργασία και την αδιάκοπη εργασία τους,
– την πρόεδρο της ΔΗΚΕΔΗΜΕ κ. Καστάνη Αικατερίνη για την παραχώρηση της αίθουσας του Βυζάντειου Ωδείου του Μουσικού Ομίλου Μεγάρων,
– Τους αιμοδότες, παλαιούς και νέους, για την έμπρακτη στήριξη στο έργο μας,
– Τη βιοτεχνία πλαστικών «Αντώνιος Κ. Γεωργίου» για την πλήρη κάλυψη των εξόδων της δράσης,
– Το αρτοποιείο «Αρτοσύνθεση» (Ευάγγελος Κρεμμύδας),
– Και τέλος τα μέλη μας για την προετοιμασία και τη διοργάνωση της δράσης.

Με το σύνθημα «Η αιμοδοσία δεν είναι φιλανθρωπία, είναι καθήκον» δίνουμε ραντεβού στην επόμενη αιμοδοσία το προσεχές φθινόπωρο.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button