Να μην μεταφερθεί το Υποθηκοφυλακείο υποστηρίζει και ο Βουλευτής Κ. Κατσίκης

Στο πλευρό του Δημάρχου Μεγαρέων κ. Γρηγόρη Σταμούλη, ο οποίος ζητεί από τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Νικόλαο Παρασκευόπουλο,  να μην μεταφερθεί  στην Ελευσίνα ή στον Πειραιά το  ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΙΟ Μεγάρων, τίθεται και ο Βουλευτής της Περιφέρειας Αττικής  κ. Κώστας Κατσίκης (ΑΝ.ΕΛ.).

 

Ο κ. Κατσίκης, στην αναφορά του προς τον αρμόδιο Υπουργό Δικαιοσύνης  αναφέρει:

« Αγαπητέ κ. Υπουργέ, στις 22 Ιουνίου 2016, μου γνωστοποιήθηκε με επιστολή του Δημάρχου Μεγαρέων κ. Γρηγόρη Σταμούλη, η πρόθεση του Υπουργείου σας να συγχωνεύσει το Υποθηκοφυλακείο Μεγάρων με αυτό της Ελευσίνας ή του Πειραιά.

 

Επειδή η ταλαιπωρία των πολιτών και η οικονομική τους επιβάρυνση, θα πρέπει να αποτελέσουν πρωταρχικό κριτήριο στις αποφάσεις σας, επειδή η εμπειρία από συγχωνεύσεις άλλων Υπηρεσιών, (π.χ. ΔΟΥ) κατέδειξε πως μάλλον δημιούργησαν παρά επέλυσαν όποια προβλήματα υπήρχαν, προσυπογράφω κι εγώ την πρόταση του κ. Δημάρχου, η οποία διατυπώνεται στην υπ’ αριθμ. 11243/17.06.2016 επιστολή του προς εσάς και παρακαλώ για την από μέρους σας – έστω και κατ’ εξαίρεση – υιοθέτησή της.

 

Ευελπιστώντας πως θα προσεγγίσετε με ευαισθησία το θέμα και θα ικανοποιήσετε το αίσθημα δικαίου των πολιτών της πόλεως των Μεγάρων, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.»

 

Να σημειωθεί ότι τις ενέργειες του Δημάρχου Μεγαρέων κ. Γρηγόρη Σταμούλη, για να παραμείνει το Υποθηκοφυλακείο στα Μέγαρα, έχουν δηλώσει με αναφορές τους στον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Παρασκευόπουλο,   στηρίζουν και οι Βουλευτές κ. Γιώργος Πάντζας (ΣΥΡΙΖΑ) και Γιώργος Μαυρωτάς (Το ΠΟΤΑΜΙ).

 

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης εκφράζει  την ικανοποίησή του για την υποστήριξη εκ μέρους  και των τριών Βουλευτών.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button