Μπλοφατζής ο κος Σταμούλης; Ορίστε το έγγραφο και …καλά ξεμπερδέματα!

Με αφορμή το συνεχιζόμενο σήριαλ ύβρεων και απαξίωσης του πολιτικού λόγου από τον απερχόμενο δήμαρχο και τους “συμβούλους του”,  οφείλουμε να βάλουμε τους γνωστούς υβριστές στην θέση τους, για μιαν ακόμη φορά.

 

“Τι είχες Γιάννη… Μαρινάκη, τι είχα πάντα”!  Η λαϊκή παροιμία  ταιριάζει “γάντι” στον απερχόμενο δήμαρχο και στους κατ’ επάγγελμα υβριστές που χρησιμοποιεί. Διότι η απαράδεκτη παλαιοκομματική συμπεριφορά του δεν είναι σημερινό φαινόμενο, αλλά διαχρονικό κομμάτι του εαυτού του. Σε όλη τη διαδρομή του ως δήμαρχος, ο Γιάννης Μαρινάκης πάντα συμπεριφερόταν ως αλαζών της εξουσίας. Επιπλέον, έβριζε αναίτια και κατηγορούσε υποκριτικά, χωρίς αποδείξεις, κάθε δημότη και κάθε δημοτικό σύμβουλο, που πρότεινε οτιδήποτε καλό για τον Δήμο, ή προσπαθούσε, να προστατέψει τον τόπο από την ανεπάρκεια, την αδιαφάνεια, τα λάθη και την κομματική υποτέλεια του ιδίου και των παρατρεχάμενών του.

 

Ακόμη και τα πολλά, δικά του κορυφαία στελέχη που τον εγκατέλειψαν όταν γνώρισαν το πραγματικό του πρόσωπο, μόνον με ύβρεις και ψευδείς κατηγορίες τα αντιμετώπισε!

 

Τώρα λοιπόν που ο Γιάννης Μαρινάκης γνωρίζει ότι “τελείωσαν τα ψέματα” και λήγει η αποτυχημένη έως και επικίνδυνη για τον τόπο δημαρχιακή του θητεία, ο ίδιος και το επιτελείο μαύρης προπαγάνδας, που χρησιμοποιεί, προσπαθούν να εστιάσουν την προσοχή του λαού σε ύβρεις και ψέματα, μπας και περάσουν απαρατήρητα ΟΛΑ ΟΣΑ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ, ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΛΥΨΕ ΜΕ ΠΕΠΛΟ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ.

 

Με λίγα λόγια, όσο πλησιάζει η ώρα των εκλογών, ολοένα και περισσότερο “φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης”.

 

Εν προκειμένω, ο Γρηγόρης Σταμούλης έχει αποδείξεις και τεκμήρια και εύκολα μπορεί να βάλει τους υβριστές στην θέση τους. Γι αυτό -και για να τελειώνουμε με το θέμα μια για πάντα- ,ευχόμενοι να έχετε ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ γενικότερα:

 

α) Δίνουμε στη δημοσιότητα το έγγραφο, που αποδεικνύει, ότι όντως υπήρχε έλλειμμα στον Ηρόδωρο και επιστρέφουμε τον όρο του “μπλοφατζή” στον Γιάννη Μαρινάκη και στο επιτελείο της ντροπής, που χρησιμοποιεί. Εμπρός λοιπόν κύριοι υβριστές, τώρα που παρουσιάζουμε το αποδεικτικό έγγραφο, ζητείστε συγνώμη από τον Λαό για τα ψέματά σας και απολογηθείτε για το έλλειμμα, αντί να παίζετε παιχνίδια στις πλάτες του.

β) Δηλώνουμε υπευθύνως ότι, όταν σε ανύποπτο χρόνο η εταιρία Ολυμπία Οδός προκήρυξε θέσεις εργασίας, ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΕΦΑΡΜΟΣΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΧΗ,  ο Γρηγόρης Σταμούλης, ενδιαφερόμενος έμπρακτα για τους ανέργους της περιοχής μας, απαίτησε από την εταιρία την απασχόληση κατοίκων από τον δήμο μας, με απόλυτη διαφάνεια ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ. Δεν περνάει καν από το μυαλό σας ότι υπάρχουν και κάποιοι που ενδιαφέρονται για όλους τους ανέργους και όχι για τα κουνιαδοξαδέρφια τους; Ούτε ότι την συνάντηση αυτή την γνωστοποίησε ο ίδιος σε δημοτικό συμβούλιο, οπότε εξ ορισμού δεν μπορεί να αμφισβητηθεί το υγιές και το ξεκάθαρο των προθέσεών του;

 

Κύριοι απόγονοι του Γκαίμπελς, αυτό δεν είναι κρυφή συναλλαγή, αλλά φανερός αγώνας υπέρ των δημοτών. Επί τη ευκαιρία, ο Γιάννης Μαρινάκης που ήταν; Γιατί δεν στήριξε και αυτός τους ανέργους της περιοχής μας; ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΑΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ, που έφερε το κόμμα του στην Πάχη; Γιατί εμφανίσθηκε μόνον όταν η λαϊκή κατακραυγή έφθασε στο απροχώρητο, με μια “σύλληψη” κατόπιν εορτής, η οποία έγινε χωρίς επεισόδια αφού είχε ήδη αποχωρήσει ο κόσμος και η οποία συνοδεύθηκε από άμεση (σε χρόνο ρεκόρ, δύο μόλις ημερών!!!) αθώωση του κατά φαντασίαν “ήρωα”;

 

Και για να τελειώνουμε με τα επικοινωνιακά παιχνίδια σας, κύριοι υβριστές. Εμείς θα συνεχίσουμε, να παρουσιάζουμε όλη την αλήθεια για το πως διοικήσατε τον δήμο, με στοιχεία και αποδείξεις.  Εσείς ασχοληθείτε με τα υβρεολόγιά σας.

 

Άλλωστε, ειδικά κάθε ύβρις, που εκστομίζει ο επαγγελματίας πολιτικός Γιάννης Μαρινάκης, αποτελεί τιμή για όλους εμάς τους πολίτες που ανιδιοτελώς υπηρετούμε τον τόπο.

 

Διότι ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ούτε η μαύρη προπαγάνδα σας, ούτε ο πακτωλός των χρημάτων σας από όπου και αν προέρχονται, ούτε οι φιέστες που θα κάνετε εν όψει εκλογών.

 

Εμάς μας ενδιαφέρουν μόνον τα Μέγαρα και η Νέα Πέραμος. Μας ενδιαφέρουν:

 

  • Η οικονομική ανάπτυξη και οι νέες θέσεις εργασίας για τους δημότες
  • Τα έργα υποδομής χωρίς σπατάλες και κακοτεχνίες
  • Η διοίκηση του δήμου με διαφάνεια, αξιοκρατία και αποτελεσματικότητα
  • Η υγεία, η κοινωνική μέριμνα και η ασφάλεια για όλους
  • Η οικογένεια, η παιδεία και η νεολαία που αποτελούν τα θεμέλια της κοινωνίας μας
  • Ο πολιτισμός και ο αθλητισμός
  • Το περιβάλλον, η αειφόρος ανάπτυξη και όλα όσα είναι χρήσιμα και απαραίτητα για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας.

 

Για αυτά αγωνιζόμαστε και διεκδικούμε, με όραμα, εντιμότητα και εργατικότητα.

 

Συνεχίστε λοιπόν μόνοι τον κατήφορό σας, κύριοι υβριστές!

 

Εμείς και ο Γρηγόρης Σταμούλης, έχουμε πολύ σοβαρότερη δουλειά να κάνουμε για τα Μέγαρα και την Νέα Πέραμο!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button