Μήνυμα Δημάρχου Μεγαρέων Γρ. Σταμούλη στους μαθητές που δίνουν Πανελλαδικές Εξετάσεις

Με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020 ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης απευθύνει το παρακάτω μήνυμα στους μαθητές και μαθήτριες των Λυκείων Μεγάρων και Νέας Περάμου.

«Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες των Μεγάρων και της Νέας Περάμου,

Οι πανελλήνιες εξετάσεις αποτελούν σταθμό και κορύφωση των προσπαθειών σας για την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Καλείστε να δώσετε την πρώτη σημαντική μάχη της ζωής σας, που δεν αρχίζει ούτε τελειώνει με την επιτυχία ή την αποτυχία σ΄ ένα διαγωνισμό.

Βασικός στόχος σας, θα πρέπει να είναι να γίνετε χρήσιμοι πολίτες στην κοινωνία και ευτυχισμένοι άνθρωποι.

Είμαι σίγουρος ότι όλο αυτό τον καιρό με συνοδοιπόρους τους καθηγητές και τους γονείς σας έχετε προετοιμαστεί και έχετε πάρει όλα τα εφόδια, για να βγείτε νικητές .

Βέβαια η πρώτη αυτή σημαντική προσωπική σας μάχη συμπίπτει με την κρίση της πανδημίας του κορωνοϊού, όμως με νηφάλια σκέψη, αυτοπεποίθηση, πίστη στις δυνατότητές σας και κυρίως ψυχραιμία, θα δώσετε αυτόν τον αγώνα κι είμαι βέβαιος ότι θα βγείτε νικητές.

Εύχομαι ολόψυχα δύναμη και κάθε επιτυχία στον αγώνα, που ξεκινάτε την προσεχή Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020 για την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Εύχομαι επίσης στις οικογένειές σας υγεία και υπομονή, για να σας στηρίζουν στις προσπάθειες και τις επιλογές σας.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button