«Η εφηβεία μου και η εφηβεία των γονέων μου» από το 3ο Γυμνάσιο Μεγάρων

Η θεατρική ομάδα του 3ου Γυμνασίου Μεγάρων σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την κωμωδία:

«Η εφηβεία μου και η εφηβεία των γονέων μου», του Δημήτρη Τσιριγώτη.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο Στρατουδάκειο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μεγαρέων, την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017 και ώρα 19:30.

Μια παράσταση που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους.

Το βασικό θέμα με το οποίο καταπιάνεται το έργο είναι η εφηβεία. Όχι όμως μόνο η εφηβεία των σημερινών παιδιών, αλλά και η εφηβεία που κάποτε πέρασαν οι σημερινοί γονείς. Είναι μια αντιπαράθεση μεταξύ της εφηβείας του «τότε» και της εφηβείας του «τώρα». Το «τότε» το έχουμε χρονικά τοποθετήσει να βρίσκεται πριν 30 χρόνια δηλαδή το 1987.

Ξέρετε οι έφηβοι του «τώρα» δύσκολα μπορούν να φανταστούν ότι κάποτε και οι γονείς τους υπήρξαν έφηβοι. Επίσης οι γονείς του «τώρα» λίγα πράγματα συνήθως θυμούνται από την δική τους εφηβεία.

Γι’ αυτό λοιπόν σκεφτήκαμε να μπούμε στη μηχανή του χρόνου, να ταξιδέψουμε 30 χρόνια πριν, να ρίξουμε μερικές ματιές στην εφηβεία του «τότε» και επιστρέφοντας στο παρόν να διαπιστώσουμε πόσο πολύ σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι του Δημήτρη Τσιριγώτη, οι χορογραφίες της Κλεοπάτρας Σκαλιαράκη και η βοήθεια στην σκηνοθεσία της Παναγιώτας Εξαπηχίδου.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button