Μικρή αύξηση του αριθμού των ενεργών κρουσμάτων στην Ελευσίνα

Λαμβάνοντας υπόψιν τα δεδομένα του γειτονικού δήμου «απαγορεύεται» ο εφησυχασμός

Μήνυμα του δημάρχου Ελευσίνας κ. Αργύρη Οικονόμου προς τους δημότες του κάνει λόγο για την επιδημιολογική αναφορά της τρέχουσας περιόδου, η οποία παρουσιάζει μικρές αυξητικές τάσεις.

Είναι άξιο αναφοράς, διότι δεν πρέπει επ’ ουδενί να εφησυχάζουμε, ιδίως τώρα που διανύουμε και μια «δοκιμαστική» περίοδο με την επαναλειτουργία των εμπορικών καταστημάτων. Οφείλουμε να τηρούμε όλα τα μέτρα που αφορούν στην αποτροπή διασποράς του ιού.

Το μήνυμα ως εξής:

Αγαπητοί Συνδημότες,

Μετά την πάροδο των τελευταίων δύο εβδομάδων, όπου διαπιστωνόταν βαθμιαία αποκλιμάκωση του αριθμού των ενεργών κρουσμάτων και των νοσηλευόμενων ασθενών, από τη νέα ενημέρωση της Πολιτικής Προστασίας που λάβαμε, διαπιστώνεται πως υφίσταται αύξηση του αριθμού των ενεργών κρουσμάτων από τα 43 στις 11/01 στα 59 στις 18/01.

Η ίδια αυξητική τάση ακολουθείται και στον αριθμό των νοσηλευόμενων ασθενών, που έχει αυξηθεί επίσης από τους 7 νοσηλευόμενους στις 11/01 στους 12 νοσηλευόμενους συνδημότες μας στις 18/01.

Αυτή η αύξηση είναι άκρως ανησυχητική και θα ήθελα να επιστήσω τη προσοχή όλων μας.

Λαμβάνοντας υπόψιν τα παραπάνω επιδημιολογικά στοιχεία και την αυξητική τάση που διαπιστώνουμε μετά από αρκετό χρονικό διάστημα, θα ήθελα να καλέσω το σύνολο των Δημοτών να τηρήσει τα μέτρα ατομικής προστασίας με ιδιαίτερη ευλάβεια και υπευθυνότητα.

Καλώ σε επαγρύπνηση όλες και όλους, με δεδομένη μάλιστα την επανεκκίνηση της αγοράς.

Χρέος όλων μας, να διατηρήσουμε το δήμο μας ασφαλή.

Υπομονή, επιμονή και είμαι βέβαιος πως θα τα καταφέρουμε!

Εύχομαι ταχεία ανάρρωση σε όλους τους συνδημότες μας, που ασθενούν.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button