2023 Ελευσίς: Λήξη του τίτλου της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης

Τριήμεροι εορτασμοί 15 - 17 Δεκεμβρίου

Τις προσεχείς ημέρες ολοκληρώνεται η επίσημη χρονιά του τίτλου “2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης” με ένα εορταστικό τριήμερο εκδηλώσεων σε όλη την πόλη της Ελευσίνας από τις 15 έως τις 17 Δεκεμβρίου.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του φορέα διοργάνωσης αναφέρεται σχετικά:

«Μυστήριο 1 ΛΗΞΗ: ΕΝΑΡΞΗ, Ο κύκλος έκλεισε. Η Περσεφόνη επιστρέφει στον Κάτω Κόσμο.

Η χρονιά του τίτλου της Ελευσίνας ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης φτάνει στο τέλος της με ένα εορταστικό τριήμερο γεμάτο με ανεπανάληπτες δράσεις, έργα και εκδηλώσεις, που εγκαινιάζουν την έναρξη μιας νέας εποχής για την Ελευσίνα και τον Πολιτισμό.

Η Ελευσίνα γιορτάζει το τέλος και την αρχή.

Η καρδιά του φεστιβάλ χτυπά στο Σινέ Ελευσίς, η κεντρική αίθουσα του οποίου, ονομάζεται με απόφαση του Δήμου Ελευσίνας, Δέσποινα Γερουλάνου, ως μια ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης για την προσφορά της αξέχαστης Προέδρου του Δ.Σ. της 2023 Ελευσίς.

Η είσοδος στις προβολές εντός της κεντρικής αίθουσας στο Σινέ Ελευσίς γίνεται με κράτηση θέσης μέσω ticketservices.gr και στο χώρο του Φεστιβάλ στο Σινέ Ελευσίς. Τα έσοδα των δράσεων θα δωρηθούν στον Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Αττικής και τη “Φιλική φωλιά – Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας”. Η είσοδος στις υπόλοιπες εκδηλώσεις του τριημέρου είναι δωρεάν».

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του τριημέρου εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες στο 2023eleusis.eu και στο Info Point (Παλαιό Δημαρχείο Ελευσίνας).

Παρόμοια άρθρα

Back to top button