Μια ιστορία εγκαταλελειμμένου σκύλου – Η Τσέρι το χαρούμενο σκυλί

 

 

Η μάστιγα της εγκατάλειψης των ζώων είναι ένα φαινόμενο που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια. Όσα κι αν γνώριζα, όσα κι αν είχα ακούσει, ποτέ δε θα καταλάβαινα ποσό σκληρό και έντονο είναι αν δεν ερχόμουν αντιμέτωπη με αυτό.

Πριν από τρεις περίπου μήνες, στην απογευματινή βόλτα του σκύλου μου, συναντήσαμε ένα κουτάβι εγκαταλελειμμένο σε ένα χωράφι. Βρισκόταν σε ένα περιφραγμένο χώρο με μια τρύπα, από τον οποίο ξετρύπωνε διστακτικά προς το δρόμο. Ξεκινήσαμε να του πηγαίνουμε φαγητό και νερό, τόσο εμείς όσο και άλλοι από τη γειτονιά.

Κάθε φορά που μας έβλεπε έκανε σαν τρελό, έπεφτε και γύριζε να το χαϊδέψουμε, ήταν χαρούμενο.

Αρχίσαμε να σκεφτόμαστε ότι δε μπορεί να συνεχίσει να ζει εκεί γιατί θα μεγαλώσει και θα φύγει εκτός περιοχής του, θα γίνει άλλο ένα αδέσποτο. Έτσι, ρωτώντας από εδώ και από εκεί φτάσαμε στην υπηρεσία του δήμου για τα αδέσποτα όπου εθελοντές ασχολήθηκαν να το προωθήσουν και ανέλαβαν την καμπάνια της Τσέρι! Ναι, έτσι τη βαφτίσαμε!

Καμπάνιες από εθελοντές και φιλοζωικά site ασχολήθηκαν! Εκατοντάδες κοινοποιήσεις σε φιλοζωικές ομάδες και προσωπικά προφίλ στο facebook. Αγγελίες σε ιστοσελίδες για εύρεση ζώων συντροφιάς..

Η Τσέρι όλον αυτό τον καιρό μεγάλωνε σε μια ταράτσα, προστατευμένη από τον ήλιο και τις βροχές του Ιουνίου στο δωματιάκι της. Ήταν τόσο χαρούμενη και κάθε φορά που έβλεπε κάποιον επισκέπτη κατουριόταν από τη χαρά της! Κάνει σαν τρελή, πηδάει από εδώ και από εκεί, πέφτει, γυρίζει, τρέχει!

Η Τσέρι το χαρούμενο σκυλί ακόμα περιμένει…

Περιμένει τον άνθρωπο που θα τη δει και θα την ερωτευτεί και θα την κάνει μέλος της οικογένειας του!

Έχει κάνει όλα της τα εμβόλια και θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας σε όποιον αποφασίσει υπεύθυνα ότι τη θέλει! Είναι 6 μηνών πλέον, ημίαιμο λαμπραντοράκι και θα γίνει σκυλί μεσαίου μεγέθους.

Κοίταξε άλλη μία φορά τα ματάκια της και φαντάσου πόσο όμορφα θα περάσετε μαζί! Έχει ανάγκη από αγάπη.. όπως κι εσύ! Ακόμα να την ερωτευτείς;

Η cherry φιλοξενείται στα Μέγαρα Αττικής και σε περιμένει! Θα δοθεί για υιοθεσία με ό,τι ορίζει ο νόμος. ☎️ 6942771729, 6948172518

 

Γράφει η Κατερίνα Μουστάκα

Παρόμοια άρθρα

Back to top button