Μετάλλια από τους αθλητές Kick Bοxing του Σ.Γ. Μεγάρων

Mε πολλές επιτυχίες ολοκλήρωσαν τις συμμετοχή τους οι αθλητές του Σ.Γ.Μεγάρων στους διασυλλογικούς αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Fighters Athanasopoulos Gym στον Πειραιά την Κυριακή 23/11/214. Στους αγώνες συμμετείχαν περίπου 400 αθλητές και ο συναγωνισμός ήταν πάρα πολύ μεγάλος με πλούσιο θέαμα.

Αναλυτικά νίκες και πρώτη θέση πραγματοποίησαν οι αθλητές του συλλόγου : Καστάνης Γιώργος, Ζενουνάι Νταβίτ και Βεράκης Αλέξανδρος ενώ οι : Παπαγιαννόπουλος Θοδωρής και Σπερντέγια Αθηνά έφεραν ισοπαλία. Όλα τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια για τις προσπάθειες τους ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που έφεραν.

Το αγωνιστικό τμήμα Kick Boxing του συλλόγου έχει φέρει πολλές διακρίσεις στις τελευταίες διοργανώσεις και έχει ως σκοπό να φέρει ακόμα περισσότερες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα γίνει την επόμενο μήνα.
Οι προπονητές Στρατούρης Χρήστος (5ο dan) και Κούρσος Μελέτης (7ο dan) συχγαίρουν τους αθλητές τους για τις διακρίσεις τους και εργάζονται με συνέπεια ώστε να υπάρχουν πάντα πάρα πολλές επιτυχίες.    

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button