Ξεκίνησε την προετοιμασία ο ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ

Την Δευτέρα 9 Αυγούστου ξεκίνησε την προετοιμασία η ομάδα του ΜΕΓΑΡΙΚΟΥ για την νέα χρονιά 2021-2022 παρόντος του προέδρου κ. Καράμπελα, μελών του Δ. Σ. καθώς και του προπονητικού επιτελείου στο δημοτικό γήπεδο Μεγάρων.

Το δελτίο τύπου της ομάδας αναφέρει ότι ο πρόεδρος, αφού καλωσόρισε και σύστησε τις νέες μεταγραφές, ευχήθηκε σε όλη την ομάδα να έχουμε μια καλή και υγιή χρονιά χωρίς τραυματισμούς.

Επίσης σύστησε τον γενικό αρχηγό της ομάδας κ. Σαμπάνη Κωνσταντίνο και τον γυμναστή κ. Πατσιονίδη Κωνσταντίνο οι οποίοι θα συμβάλουν καταλυτικά, τόσο στην προπόνηση όσο και στην οργάνωση της ομάδας, σε συνεργασία πάντα με τον τεχνικό διευθυντή κ. Σαμάτιαλη Αλέκο.

Ο προπονητής της αντρικής ομάδας κ. Γιώργος Χατζής, ανέπτυξε τις βλέψεις και το όραμα της ομάδας για την νέα σεζόν, καθώς και τις προοπτικές της. Υπενθύμισε πως μόνο με πειθαρχία και σκληρή δουλειά, θα επιτευχθούν οι φετινοί στόχοι. Ευχόμαστε στην ομάδα μας αλλά και σε όλες τις ομάδες της πόλης μας, να έχουν καλή πορεία στο πρωτάθλημα με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.

φωτογραφίες Ioannis Sotiriou

Παρόμοια άρθρα

Back to top button