Μετά τους μισθούς και τις συντάξεις έβαλαν στο μάτι και τα σπίτια μας

Η τρόικα εσωτερικού ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ,πιστή στην ανακολουθία λόγων και έργων,συνεχίζει απτόητη την ανάλγητη πολιτική της υπερφορολόγησης των λαϊκών νοικοκυριών. Ενώ προεκλογικά οιδιασώστες” μας δεσμευόταν ότι δεν θα βάλουν καινούργιους φόρους κι ότι θα καταργήσουν τοάδικο χαράτσι“, τώρα ετοιμάζονται να ρίξουν στις πλάτες του λαού το νέο υπερφόρο για την ακίνητη περιουσία που ενσωματώνει όλους τους παλιούς και όχι μόνο δεν καταργεί τοχαράτσι-έκτακτο τέλος και για μόνο δύο χρόνια, έλεγαν όταν το επέβαλλαναλλά το μονιμοποιεί και το προσθέτει στη νέα φορολογία ακινήτων! “Όλα σε ένα νοικοκυρεμένα“,που λέει και η διαφήμιση! Ο φόρος αυτός,μάλιστα,θα είναι ακόμα μεγαλύτερος μετά και τη νέα αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών!

Ο σκοπός τους είναι προφανής:θέλουν τη βίαιη αναδιανομή της ακίνητης περιουσίας (θεμελιώδους σημασίας για το μέσο Έλληνα) προς όφελος των λίγων εχόντων και κατεχόντων,ντόπιων και ξένων!Οι σπασμωδικές δικαιολογίες του στυλσε όλη την πολιτισμένη Ευρώπη υπάρχει φόρος ακίνητης περιουσίας“,δεν πείθουν.Αφού,όμως,θέλουν να μας συγκρίνουν με την Ευρώπη,τότε πρέπει να ξέρουν ότι στην…πολιτισμένη Ευρώπη (όπως αυτοί την εννοούν) υπάρχουν αξιοπρεπείς μισθοί και συντάξεις,συλλογικές συμβάσεις εργασίας,κοινωνική φροντίδα για τους αδύναμους,εμπιστοσύνη στις σχέσεις Κράτους-πολίτη και,το κυριότερο,οι πολιτικοί που ζημιώνουν το δημόσιο και λαϊκό συμφέρον ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ!Ας ξεκινήσουν,λοιπόν,οι τρικομματικοίσωτήρες” από αυτές τις συγκρίσεις,ας κοιτάξουν να διορθώσουν αυτές τις αδικίες κι ας αφήσουν τα σπίτια του κοσμάκη ήσυχα!

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ καλεί το λαό να μην αφήσει να περάσουν τα ανάλγητα σχέδια της τρόικας εσωτερικού ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και να παλέψει για την ανατροπή της κυβέρνησης της συμφοράς! Υ.Γ. Κάποτε μας έλεγαν ότι θα μας πάρουν τα σπίτια οι κομμουνιστές,τώρα πια δεν πιάνει αυτή η φοβέρα γιατί θα έχει προλάβει να μας τα πάρει ο Σαμαράς και η κυβέρνηση του!!!

 

Το Γραφείο τύπου της Τ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μεγάρων-Ν.Περάμου

Παρόμοια άρθρα

Back to top button