Κυριακή 8/10: Το πρώτο τοπικό ντέρμπι Βύζας-Μικρασιατική

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στις 16:00 στο δημοτικό γήπεδο Μεγάρων, την ιστορική έδρα του Βύζα, θα διαξαχθή η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ του Βύζα Μεγάρων και του νεοφώτιστου ΑΟ Μίμας-Μικρασιατική, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α ΕΠΣΔΑ.

Ανακοίνωση Βύζα Μεγάρων:

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017 η ομάδα του Βύζαντα, θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Μικρασιατικής.

Η ομάδα θρύλος για την πόλη των Μεγάρων, ο Βύζας μας, αντιμετωπίζει μια ομάδα από τις χαμένες πατρίδες, την ομάδα της ποδοσφαιρομάνας συνοικίας Μελί.

Πρόκειται για έναν αγώνα μεταξύ δυο ομάδων της ίδιας πόλης τον οποίο πρέπει όλοι οι φίλαθλοι να απολαύσουν.

Καλώ τον φίλαθλο κόσμο των Μεγάρων, να βρεθεί στο παλιό γήπεδο, την φυσική μας έδρα, για να στηρίξει την ομάδα του Βύζαντα στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει για την άνοδο στην Γ’ Εθνική αλλά και για να απολαύσει το ποδόσφαιρο.

Ανακοίνωση Μικρασιατικής:

Η ποδοσφαιρομάνα συνοικία μας πάντα τροφοδοτούσε ποδοσφαιριστές την εκάστοτε ομάδα του Βύζα. Μας ενώνουν λοιπόν πολλά περισσότερα από όσα πιστεύουν κάποιοι ότι μας χωρίζουν!

Ας διεξαχθεί ένας αγώνας αντάξιος της τεράστιας ιστορίας του Βύζαντα και αντάξιος του ήθους και του ποδοσφαιρικού πολιτισμού που εκφράζει η Μικρασιατική μας από την πρώτη μέρα της ίδρυσης της.

Καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες της πόλης των Μεγάρων!!! Καλούμε το φίλαθλο κόσμο της πόλης να γεμίσει την ιστορική έδρα του Βύζα, να παρακολουθήσει ένα όμορφο παιχνίδι και ας κερδίσει ο καλύτερος!!!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button