Μεγαρικός: «Γεμάτο ποδοσφαιρικό Σαββατοκύριακο για την ομάδα μας»

«Όλα τα τμήματα της ομάδας είχαν ποδοσφαιρική δράση το Σαββατοκύριακο που πέρασε 19-20/11/2022 με αγώνες δυνατούς και νικηφόρους στην πλειοψηφία τους» σύμφωνα με δελτίο τύπου του Α.Σ. Μεγαρικός, το οποίο στη συνέχεια ενημερώνει αναλυτικά:

Κ6 και Κ8: Φιλικούς αγώνες έδωσαν οι μικροί των προπονητών Νάκου Δ. και Θεοδοσίου Χ. με τα αντίστοιχα τμήματα του συντοπίτη Βύζα. Οι μικροί βρέθηκαν στο γήπεδο για να ευχαριστηθούν το παιχνίδι τους και να παίξουν μπάλα. Όλα τα παιδιά και των δύο ομάδων αγαπημένοι ίδρωσαν τη φανέλα και έδωσαν ραντεβού για τον επόμενο αγώνα. Το σκορ σε αυτές τις ηλικίες δεν έχει καμία σημασία αφού ο στόχος και ο σκοπός των αγώνων είναι καθαρά εκπαιδευτικός.

Κ10: Το τμήμα red, του Κέλη Δ. αγωνίστηκε σε φιλικό αγώνα με το αντίστοιχο τμήμα του Βύζα και μετά από έναν πολύ καλό αγώνα κατάφερε να πάρει την νίκη με σκορ 2-1.
Κ10: Το τμήμα white του Λυπημένου Δ. στα πλαίσια του τουρνουά West Attica League αντιμετώπισε τον Αία Ασπροπύργου και ολοκληρώθηκε ο αγώνας με ισόπαλο σκορ 1-1.

Κ12: Οι μικροί του Γιώργου Χατζή δείχνοντας πως έχουν πάρει «μπροστά» οι μηχανές τους, πέρασαν νικηφόρα και από την Μαγούλα νικώντας το αντίστοιχο τμήμα του Αστέρα Μαγούλας με σκορ 2-5.
Κ12: Και το δεύτερο τμήμα της Κ12 αντιμετωπίζοντας τον Αία Ασπροπύργου, στα πλαίσια του τουρνουά West Attica League, πήρε θετικό αποτέλεσμα με σκορ 3-0. Ο προπονητής τους Χατζής Γ. χάρηκε από την πολύ καλή απόδοση όλων των παιδιών που συμμετείχαν στον αγώνα.

Κ14: Δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΔΑ έκαναν οι μικροί του Κώστα Σαμπάνη εκτός έδρας με το τμήμα του Απόλλων Ποντίων με σκορ 2-4. Με εξαιρετική εμφάνιση και κυρίως άψογη συμπεριφορά των παιδιών, ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή τους έφτασαν στην νίκη.

Κ16: Αντιμετωπίζοντας το Ζεφύρι ηττήθηκε η Κ16 του Κέλλη Δ. στην δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣΔΑ με σκορ 2-1. Παρ’ όλες τις ευκαιρίες που είχε η ομάδα φάνηκε πως δεν ήταν αρκετό, για να καταφέρει να πάρει την εκτός έδρας νίκη.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ (Ανδρικό) – ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ (Κ18) 1-3

Οι μεγάλοι, του Κώστα Σαμπάνη, αντιμετώπισαν σε φιλικό αγώνα εκτός έδρας την ανδρική ομάδα του γειτονικού Ατρόμητου Ελευσίνας (Β’ ΕΠΣΔΑ) και απέσπασαν την νίκη με σκορ 1-3.
Εμφανώς σε καλή φόρμα όλα τα παιδιά και κυρίως παίζοντας ποιοτικό ποδόσφαιρο, απέδειξαν πως είναι το μέλλον της ομάδας. Ο προπονητής τους χρησιμοποιώντας όλα τα παιδιά που είχε στη διάθεσή του, κατάφερε να βγάλει συμπεράσματα για την αγωνιστική τους κατάσταση.

Τα γκολ έβαλαν οι Μπάσσα (2) και Μπαλής.
Η σύνθεση της ομάδας: (Σαμπάνης) Κουφής (Τ), Μπούσα, Οικονομόπουλος, Κέλλης, Κυριλλής, Μαυροειδής, Μπαλής, Σιδέρης, Μυρτάϊ, Δουμένης, Μπάσσα

Επίσης έπαιξαν και οι: Κυριακίδης(Τ), Δρένης Β., Δρένης Ι., Χατζήρι, Μανώλης, Σταμέλος, Σταυράκης, Ελέζι Σ., Νικολής.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button