Μεγαρικός: «Φαρμάκ(η) στάζει η Διοίκηση του Βύζα για την αποτυχία της «επιτυχίας» της»

Ακολουθεί δελτίο τύπου της ομάδας ποδοσφαίρου του Α.Σ. Μεγαρικός.

Με έκπληξη διαβάσαμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς και σε τοπικά και αθλητικά site, δελτίο τύπου της διοίκησης του Βύζα Μεγάρων το οποίο αναφέρεται σε κακώς κείμενα, στο μεταξύ μας παιχνίδι της Κυριακής 7/11/2021. Σε απάντηση αυτών, να θυμίσουμε λίγο στην διοίκηση του Βύζα τα εξής:

Ο ποδοσφαιριστής μας Κώνστας έπαθε κάκωση δεξιού αστραγάλου και ο Χριστοδουλίδης θλάση στο δεξιό θωρακικό άκρο και οι δύο από σκληρά μαρκαρίσματα.

Φανατικοί φίλαθλοι στο δεύτερο ημίχρονο πήγαν πίσω από την εστία του τερματοφύλακα του Μεγαρικού και έβριζαν, φώναζαν, άναβαν πυρσούς με σκοπό τον από προσανατολισμό του, χωρίς οι υπεύθυνοι της διοίκησης του Βύζα να προσπαθήσουν να τους απομακρύνουν, για το ευ αγωνίζεσθαι.

Οι υπεύθυνοι στον πάγκο της ομάδας του Βύζα (Κόκκαλης, Μαργέτης και Γιαννακάρης) δεν σταμάτησαν λεπτό να φωνάζουν, να υβρίζουν και να καταφέρονται με άσχημο τρόπο στους ποδοσφαιριστές μας παρόλο που σε όλη την διάρκεια του αγώνα τούς γίνονταν παρατηρήσεις συνεχώς και από τον παρατηρητή κ. Βαρσαρά αλλά και τον επόπτη κ. Οικονόμου (εδέχθη κίτρινη κάρτα ο Κόκκαλης).

Όσο για την επίσκεψη του προέδρου μας και Γ. Γραμματέα της ΕΠΣΔΑ κ. Καράμπελα στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ημίχρονο, παρουσία και του ιατρού κ. Οικονονοπουλου (κατά σύμπτωση μέλος της ομάδας του Βύζα) πήγε να αποπληρώσει τις οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας μας λόγω του ότι τυπικά ήμασταν γηπεδούχοι και τα έξοδα διαιτητών και ιατρού ήταν υποχρέωσή μας. Μάλιστα ο κ. Κόκκαλης βγαίνοντας οι διαιτητές στο 2ο ημίχρονο τους πλησίασε και τους είπε: «σας πλήρωσε ο Καράμπελας για να δώσετε το παιχνίδι στον Μεγαρικό;».

Σχετικά με τον διαιτητή κ. Φαρμάκη και την διαιτησία της ημέρας, παρόλες τις προβλέψεις για «περίπατο» από την ομάδα του Βύζα, ήταν ένα πολύ δυνατό και ισάξιο παιχνίδι και γι’ αυτό είχε δύσκολο έργο να επιτελέσει. Οι κίτρινες κάρτες ήταν 4 για τον Βύζαντα (+1 του Κόκκαλη στον πάγκο) και 5 στον Μεγαρικό (+1 στον Δέσκο εκτός αγώνα στον πάγκο). Άρα μιλάμε για διαιτησία 50.50 η οποία δεν αδίκησε και δεν ευνόησε κανέναν.

Κλείνοντας θα θέλαμε να θυμίσουμε το πόσο μεγάλη και ξακουστή ιστορία έχει η ομάδα του Βύζα, όπου σαν Μεγαρίτες, μας έχει κάνει στο παρελθόν περήφανους σε ολόκληρη την Ελλάδα. Σεβόμενοι την ιστορία αυτή θα έπρεπε οι σημερινοί διοικούντες της ομάδας, τέτοιου είδους αναφορές, εικασίες και προσβολές προς μέλη αλλού σωματείου να μην τις κάνουν. Για λόγους fair play, παραδέχεσαι την ανωτερότητα του αντιπάλου σου και του σφίγγεις το χέρι, όπως έκαναν προς τιμήν τους όλοι οι φίλαθλοι του Βύζα στην εξέδρα. Το ότι βρέθηκε η ομάδα σου σε μέρα με χαμηλή επίδοση, αυτός δεν είναι λόγος να συκοφαντείς και να κατά φέρεσαι κατά πάντων, πόσο δε μάλλον όταν έχεις κερδίσει τον αγώνα. (να θυμίσουμε πως υπάρχει καταγεγραμμένος ολόκληρος ο αγώνας από το διαδικτυακό κανάλι MegaraTv όπου μπορούν να επιβεβαιωθούν τα του αγώνος).

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

Παρόμοια άρθρα

Back to top button