Τα παιδιά της Ακαδημίας του Μεγαρικού στον Σύλλογο ΑμεΑ Μεγάρων

Ανακοίνωση του Α.Σ. Μεγαρικός αναφέρει ότι στις 21/12/2022 «η Ακαδημία μας επισκέφθηκε το σχολείο των ΑΜΕΑ της πόλης μας, στα πλαίσια της γενικής διαπαιδαγώγησής τους, πέραν του ποδοσφαίρου.

Τα παιδιά, τα υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά, η ακούραστη Μαρία Μαυρομάτη, όπου μαζί με την ψυχολόγο Λίλα Σούρμπα συζήτησαν με όλα τα παιδιά και αντάλλαξαν απόψεις. Τους εξήγησαν τι ακριβώς διδάσκουν στο σχολείο τους, ποσά παιδιά παρακολουθούν, τις ιδιαιτερότητες που έχει ένα παιδί ΑΜΕΑ καθώς και πώς προσπαθούν να λειτουργούν αυτόνομα στην κοινωνία μας. Η εμπειρία ήταν πολύ έντονη και τα παιδιά πήραν πολλά ερεθίσματα για σκέψη.

Παρόν στη συγκέντρωσή μας και ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Ιερόθεος Στρατούρης, όπου είναι η “ψυχή” του συλλόγου. Μας ξενάγησαν στους χώρους του σχολείου, μας κέρασαν, μας έδωσαν και δώρα.
Στο τέλος της επίσκεψής μας, ο παίκτης της Κ18 Κριστιάν, παρέδωσε στον πρόεδρο έναν φάκελο με χαρτζιλίκια που προσέφεραν τα παιδιά στον Σύλλογο.

Ευχαριστούμε όλους τους υπεύθυνους του συλλόγου ΑΜΕΑ ΜΕΓΑΡΩΝ που δέχθηκαν να τους επισκεφτούν τα παιδιά μας και ευχόμαστε σε όλους καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button