Με επιτυχία διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην 20χλμ στη Βαρέα Μεγάρων

Σήμερα Κυριακή 18 Απριλίου 2021 διεξήχθη με επιτυχία το Πανελλήνιο πρωτάθλημα βάδην 20χλμ. Ανδρών – Γυναικών και Ανδρών- Γυναικών Κ23 στην παραλία Βαρέας Μεγάρων.

Η διοργάνωση έγινε παρουσία διεθνών κριτών, προκειμένου οι επιδόσεις να προσμετρηθούν στο ολυμπιακό ράνκινγκ.

Παράλληλα με το αγώνισμα των 20χλμ. βάδην του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών διεξήχθη και αγώνας βάδην 10χλμ. Κ20 Ανδρών – Γυναικών και Κ18 Ανδρών καθώς και 5χλμ. Κ18 Γυναικών.

Nικητές στα 20χλμ. Βάδην αναδείχθηκαν ο Ζαχαρίας Τσαμουδάκης του ΟΦΗ στους άνδρες και η πρωταθλήτρια της Ανατολής Νέας Ιωνίας Κυριακή Φιλτισάκου στις γυναίκες.
Τη δεύτερη θέση στη διοργάνωση με επίδοση 1.33.20 κατέλαβε η πρωταθλήτρια του αγωνίσματος Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας).Την τριάδα στο αγώνισμα συμπλήρωσε η Χριστίνα Παπαδοπούλου του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου με 1.34.38. Στους άνδρες δεύτερος με 1.42.44 ήταν ο Κώστας Σταμέλος (ΟΚΑ Βικέλας) και τρίτος ο Τάσος Στάμος (ΟΚΑ Βικέλας) με 1.43.28.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παραβρέθηκαν η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και κάτοχος παγκόσμιου ρεκόρ κ. Σοφία Σακοράφα καθώς και μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ.

Ο δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη διεξαγωγή του αθλητικού γεγονότος δηλώνοντας ότι «αξίζουν συγχαρητήρια στον ΣΕΓΑΣ για τη διοργάνωση και στο Ν.Π του δήμου Ηρόδωρος και στον Α.Ο.Μεγάρων για τη βοήθεια και την υποστήριξη που παρείχαν σε ένα αθλητικό γεγονός που τιμά και αναδεικνύει τον τόπο μας Πανελλαδικά».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button