Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η «Ψαράδικη βραδιά» στο λιμάνι της Νέας Περάμου

Με πολυπληθέστατη συμμετοχή συμπολιτών και εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε κι εφέτος η «Ψαράδικη βραδιά», στο λιμάνι της Νέας Περάμου το βράδυ της  περασμένης Παρασκευής 4 Σεπτεμβρίου 2015.

 

Η διοργάνωση ήταν άψογη, τα ψάρια νόστιμα, το κρασί αρκετό, το κέφι πλούσιο, το περιβάλλον απίθανο, γλέντι, τραγούδι και χορός μέχρις αργά τις μεταμεσονύκτιες ώρες,  με το συγκρότημα του γνωστού λαϊκού καλλιτέχνη Βαγγέλη Κονιτόπουλου, συμπλήρωσαν μία άριστη εικόνα της όλης εκδήλωσης, που αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία έναν πολύ επιτυχημένο θεσμό για την Νέα Πέραμο.

 

Εφέτος μαζί με την ψυχαγωγία, υπήρξε παράλληλα κι ένας σπουδαίος σκοπός, δηλαδή η συγκέντρωση χρημάτων για ενίσχυση των αναγκών του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μεγαρέων – Νέας Περάμου και για το λόγο αυτό υπήρχε στην είσοδο εισιτήριο με συμβολικό αντίτιμο.

 

Η εκδήλωση αυτή που προετοιμάστηκε με εξαιρετική επιμέλεια και φροντίδα από τα μέλη και τον πρόεδρο του Δ.Σ του  Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου κ. Δημοσθένη Λιώτα και τους Αντιδημάρχους Γιάννη Δήμα και Σταύρο Φωτίου, συγκέντρωσε μεγάλο αριθμό συμμετοχής πολιτών οι οποίοι συνδύασαν την διασκέδαση με την συνδρομή στο Κοινωνικό παντοπωλείο.

 

Τα εισιτήρια έφτασαν περίπου στα 1200 και πλήρωσαν άπαντες οι συμμετέχοντες επίσημοι προσκεκλημένοι και μη με πρώτο το Δήμαρχο Μεγαρέων κ. Γρηγόρη Σταμούλη και όλους τους Δημοτικούς και τοπικούς Συμβούλους, Βουλευτές κλπ.

 

Ο Δήμαρχος κ. Σταμούλης φανερά ικανοποιημένος από την επιτυχία της όλης εκδήλωσης δήλωσε:

 

«Για την μεγάλη επιτυχία της Ψαράδικης βραδιάς αξίζουν πολλά και θερμά συγχαρητήρια άπαντες οι καθοιονδήποτε τρόπο λαβόντες μέρος στην όλη διοργάνωση, δηλαδή προετοιμασία και διεξαγωγή, εργαζόμενοι στο Δήμο, εθελοντές, αιρετοί, χορηγοί αλλά και οι παριστάμενοι οι οποίοι με την άψογη συμπεριφορά τους συνέβαλαν στην άριστη εικόνα όλης της εκδήλωσης. Για να δουλέψει άριστα ένας κινητήρας έχει ανάγκη και το πιο μικρό γρανάζι. Είναι όμως ανάγκη να γίνει ιδιαίτερη μνεία στις προσπάθειες και στην αποτελεσματικότητα του Προέδρου κ. Λιώτα Δημοσθένη, ο οποίος υπήρξε η ψυχή και η καρδιά της εκδήλωσης καθώς και στην παρουσία του Λιμενικού Σώματος, που αποτέλεσε τον καταλύτη της άψογης διεξαγωγής, χωρίς την ύπαρξη του παραμικρού αρνητικού συμβάντος.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button