Απάντηση Δούρου για ράμπες ΑΜΕΑ στη Βαρέα

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Βαρέας Μεγάρων Άγιος Νικόλαος απέστειλε επιστολή προς την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου σχετικά με τις κινήσεις της για την πρόσβαση ΑΜΕΑ στην παραλία της Βαρέας Μεγάρων. Ακολουθεί η απάντηση προς τον πρόεδρο του Συλλόγου, Γιάννη Βαρελά.

Λάβαμε την ως άνω σχετική επιστολή σας, την οποία αναγνώσαμε με ιδιαίτερη προσοχή, και θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε ότι συμμεριζόμαστε απόλυτα τις σκέψεις που διατυπώνετε σε αυτή σχετικά με την αναγκαιότητα διασφάλισης των συνθηκών αυτόνομης πρόσβασης των ΑΜΕΑ στη θάλασσα.

Ωστόσο, την εκπόνηση του νέου επιχειρησιακού προγράμματος για την εγκατάσταση μηχανισμών για αυτόνομη πρόσβαση ΑμΕΑ στη θάλασσα έχει αναλάβει πλέον η Γενική Γραμματεία ∆ημοσίων Επενδύσεων ΕΣΠΑ του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης. Το πρόγραμμα αφορά στην προμήθεια και εγκατάσταση μη μόνιμων συναρμολογούμενων μηχανισμών για την αυτόνομη πρόσβαση (χωρίς την βοήθεια κάποιου συνοδού ή άλλου ατόμου) εμποδιζόμενων ατόμων στη θάλασσα.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, μπορείτε να απευθύνεστε στην Γενική Γραμματεία ∆ημοσίων Επενδύσεων ΕΣΠΑ (∆ιεύθυνση: Νίκης 5-7, 101 80 Αθήνα και στα τηλέφωνα : 210 3332402, 210 333 2406, 210 333 2442).

Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button