Μαζί με Όραμα: Επιβάλλεται η ανάγκη αστυνόμευσης στο Δήμο Μεγαρέων

“Η καθημερινότητα δυστυχώς μας επιβεβαιώνει. Επιβάλλεται η ανάγκη αστυνόμευσης στο Δήμο Μεγαρέων”

Δυστυχώς, το δελτίο τύπου του συνδυασμού μας έγινε “μάντης κακών”.

Την Πέμπτη τα ξημερώματα, σε τραπεζικό κατάστημα στο κέντρο των Μεγάρων, λίγα μέτρα μακριά από το Αστυνομικό Τμήμα, άγνωστοι έσπασαν την πόρτα με ΙΧ και λήστεψαν το μηχάνημα των ηλεκτρονικών συναλλαγών της τράπεζας.

Αν αυτό συμβαίνει σε τράπεζα στο κέντρο της πόλης, δεν μπορούμε να φανταστούμε τι μπορεί να γίνει σε άλλα καταστήματα, μαγαζιά και σπίτια οπουδήποτε στον Δήμο Μεγαρέων.

Είναι παραπάνω από σημαντική η ανάγκη της περιοχής μας για περισσότερη και καλύτερη αστυνόμευση. Τα αστυνομικά τμήματα Μεγάρων και Νέας Περάμου είναι υποστελεχωμένα.

Πρέπει να επανδρωθούν σωστά πλήρως. Πρέπει να ξαναλειτουργήσει ο Αστυνομικός Σταθμός της Κινέτας. Όπως αναφέραμε και στο παραπάνω δελτίο, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεγαρέων Κλεάνθης Βαρελάς έχει κάνει παρεμβάσεις με πιο σημαντική την επιστολή στον Πρωθυπουργό για ενίσχυση της περιοχής μας με αστυνομία, αλλά οι παρεμβάσεις του δεν βρήκαν την ανταπόκριση των τοπικών παραγόντων.

Πρέπει να ληφθούν μέτρα για να μην φτάσουμε στα χειρότερα”

Σχετικά δείτε τις δηλώσεις του επικεφαλής μας υποψηφίου Δημάρχου Μεγαρέων Κλεάνθη Βαρελά εδώ: https://www.facebook.com/Μαζί-με-Όραμα-788292518201813

 

Εκ του γραφείου τύπου του συνδυασμού «Μαζί με όραμα»

Υποψήφιος Δήμαρχος Μεγαρέων Κλεάνθης Βαρελάς

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button