Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Δυτ. Αττικής

Σε εξαιρετικό κλίμα, στην κατάμεστη αίθουσα από επιχειρήσεις, πραγματοποιήθηκε χθες 6 Φεβρουαρίου 2019 η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής στο Ελληνικό Ινστιτούτο Συγκολλήσεων στην Ελευσίνα.

Την έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποίησε εκ μέρους της προσωρινής Δ.Ε. του Συνδέσμου ο Ανδριανός Μιχάλαρος, πρόεδρος Β.Ε.Π. ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε :
«Οι αρχές και οι αξίες του συνδέσμου μας είναι όλοι μαζί να κάνουμε πράξη τη συνεργασία των επιχειρήσεων μας με την κοινωνία αυτού του τόσο όμορφου και πλούσιου τόπου.
Με την τοπική αυτοδιοίκηση, με τους τοπικούς φορείς (εργατικά κέντρα, σωματεία) με διάλογο και συνεχή επικοινωνία να προσπαθούμε από κοινού να δίνουμε λύσεις στα προβλήματα. Η συνεργασία και οι συνέργειες πρωταρχικός μας στόχος.
Η Δυτική Αττική είναι αυτή που μαζί με τον Πειραιά σήκωσαν «το βάρος» της στήριξης της ελληνικής οικονομίας. Η Δυτ. Αττική με δυο μεγάλες χαλυβουργίες, με δυο μεγάλες τσιμεντοβιομηχανίες με δυο μεγάλα ναυπηγεία με εγκαταστάσεις αποθήκευσης και διακίνησης φυσικού αεριού και άλλες χημικές και μη βιομηχανίες, μεγάλους χώρους αποθήκευσης, εμπορευματικό κέντρο, αεροδρόμιο και λιμάνια θα έπρεπε να αποτελεί πόλο έλξης επενδύσεων.
Αυτή η περιοχή με όλες αυτές τις παραπάνω επιχειρήσεις και δραστηριότητες θα έπρεπε να αποτελεί το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό και ερευνητικό κέντρο της χώρας. Έπρεπε εδώ να υπήρχαν κέντρα Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και έρευνας σε άμεση συνεργασία με τις επιχειρήσεις για την κατασκευή προϊόντων υψηλής τεχνολογίας.
Μέσω του Συνδέσμου, μαζί με όλους τους φορείς και την πολιτεία, τους εκλεγμένους από το λαό εκπροσώπους, πρέπει να χαράξουμε το μέλλον μιας δυνατής περιοχής.
Επιδίωξη μας η Δυτική Αττική να γίνει το νέο κέντρο που θα στηρίξει την εκπαίδευση για αυτό που έρχεται, τη νέα βιομηχανική επανάσταση, τη ρομποτική, αυτοματισμούς, εκσυγχρονισμό της ναυτιλίας…..»

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Γερμανός Σταμπέλος, εκπρόσωπος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Μεγάρων και Σαλαμῖνος κ Κωνσταντῖνος ο οποίος ευλόγησε και την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συνδέσμου, ο Βουλευτής Περ. Αττικής κος Αθανάσιος Μπούρας ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του αφού ευχαρίστησε για την πρόσκληση, τόνισε το σημαντικό ρόλο της επιχειρηματικότητας για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και την στήριξη του προς κάθε προσπάθεια ενίσχυσης του επιχειρείν, η Δήμαρχος Μάνδρας κα Ιωάννα Κριεκούκη η οποία μίλησε για τη δυναμική της περιοχής, ο Αντιδήμαρχος Μεγάρων κος Ελευθέριος Κοσμόπουλος, η κα Σταυρούλα Δήμου Περ. Σύμβουλος πρώην Αντιπεριφερειάρχης και υποψήφια Βουλευτής Δυτ. Αττικής με το ΚΙΝΑΛ, ο πρώην Νομάρχης κος Αριστείδης Αρκουδάρης, ο Υποστράτηγος Π.Σ. κος Ιάκωβος Κλεφτοσπύρος, ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Π κ. Γιάννης Βουτσινάς, και μέλη του Δ.Σ. Ε.Ε.Π. και μέλη του Δ.Σ του Β.Ε.Π.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης πρόεδροι Ομοσπονδιών, Σωματείων και Συλλόγων της περιοχής, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Τοπικών Συμβουλίων. Πρόεδροι Δευτεροβάθμιων Σχολικών Επιτροπών καθώς και υποψήφιοι Βουλευτές και δήμαρχοι των περιοχών.

Ευχαριστούμε όλους τους παρευρισκόμενους.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button