Μαρούσι – ΝΕΜ: 76-69 με επεισόδια πριν το τέλος του αγώνα

Για τη 16η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν η Νεανική Εστία Μεγαρίδος ηττήθηκε από τον ΓΣ Αμαρουσίου στο κλειστό του Αγίου Θωμά με 76-69.

Με αρχική πεντάδα τους Παπαγιάννη, Πολυτάρχου, Ντουμπίνσκι, Ουάιλι και Καλλινικίδη η ΝΕΜ παρέμεινε κοντά στο σκορ, μετά την α’ περίοδο, αντιμετωπίζοντας το πρωτοπόρο Μαρούσι στα ίσια.
Μία μικρή υστέρηση στα στατιστικά των βολών για τη ΝΕΜ, αλλά καλύτερη στα τρίποντα και σχετικά κοντά στα δίποντα σχετικά με τα στατιστικά του αγώνα. Στην δ’ περίοδο υπήρξε στιγμή που η ΝΕΜ πέρασε μπροστά στο σκορ. Ο Πολυτάρχου ήταν ο πιο εύστοχος παίκτης της ΝΕΜ και ο Στασινός για το Μαρούσι.

Στα μελανά σημεία του αγώνα το γεγονός ότι 55 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα φίλαθλοι του Αμαρουσίου επιτέθηκαν σε φιλάθλους των Μεγάρων με αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας και τους διαιτητές να αποσύρονται στα αποδυτήρια. Ο αγώνας άρχισε ύστερα από αρκετά λεπτά και αφού δόθηκε εντολή να αποχωρήσουν οι φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας. Τέλος, οι φίλαθλοι της ΝΕΜ αποχώρησαν από το κλειστό του Αγίου Θωμά συνοδεία αστυνομίας.

Α’ περίοδος: 24-14
Ημίχρονο: 36-34
Γ’ περίοδος: 55-48
Λήξη: 76-69

Τα στατιστικά του αγώνα Ε Δ Ω.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button