ΛΕΜΜ: «Παρουσία επισήμων και πλήθους κόσμου κόψαμε την πίτα μας για το 2024»

Η ΛΕ.Μ.Μ Entouring motoclub με δελτίο τύπου αναφέρεται στην εκδήλωση που πραγματοποίησε για την κοπή της ετήσιας πίτας της, για το νέο έτος 2024, το Σάββατο 20 Ιανουαρίου, στο καφέ “Εξάντας” στην Πάχη Μεγάρων.

«Παρουσία επισήμων και πλήθους κόσμου ο πρόεδρος της λέσχης, Νίκος Παπαπανούσης, αφού έκοψε την πίτα, αναφέρθηκε, στο πολυετές και πολυποίκιλο έργο της λέσχης από ιδρύσεως της, το μακρινό 1985!

Χαιρετισμό απηύθυναν, οι επίσημοι προσκεκλημένοι μας, καθώς και παραινέσεις που αφορούσαν την οδική ασφάλεια, τη βελτίωση του επιπέδου ζωής μέσω της μείωσης της ηχορύπανσης, την πολιτική προστασία, την κοινωνική προσφορά, δράσεις που αφορούν τη λέσχη μας, κ.ά.

Στην εκδήλωση, το Διοικητικό Συμβούλιο απένειμε τιμητική πλακέτα στο μέλος της, κ. Διομήδη Σάλτα, για την προσφορά του στη λέσχη.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους: ο υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Δυτικής Αττικής Γ. Κώτσηρας, η εκπρόσωπος του αντιπροέδρου της Βουλής, Αθ. Μπούρα, ο βουλευτής Δυτικής Αττικής Ευ. Λιάκος, ο δήμαρχος Μεγαρέων Π. Μαργέτης, ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Κλ. Βαρελάς, οι κ.κ. Νικολάου και Μήτσος, εκπρόσωποι της Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας και του ΑΟ Κούρος.

Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας.

Καλό και Ευτυχές το νέο Έτος».

Εκ της ΛΕ.Μ.Μ.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button