Κοπή πίτας για το Δ.ΙΕΚ Μεγάρων: «Κάθε χρονιά πιο πολλοί, κάθε χρονιά πιο καλά»

Την Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 τελέστηκε η κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας για το νέο έτος στο Δημόσιο ΙΕΚ Μεγάρων, παρουσία του δημάρχου Μεγαρέων Π. Μαργέτη, του αντιδημάρχου Παιδείας Κ. Μαργέτη, της διοίκησης του ΙΕΚ, του προσωπικού και περίπου 200 σπουδαστών, όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου που απεστάλη.

«Κατά τη διάρκεια της τελετής βραβεύθηκε η ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ και ο πρόεδρός της, κ. Αθ. Μαρτίνος, για την πολύ γενναιόδωρη και ευγενική χορηγία του προς τους σπουδαστές του Δημοσίου ΙΕΚ Μεγάρων, χορηγία σε εργαστηριακό εξοπλισμό και υλικά εκπαίδευσης αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ, για την οποίαν ευχαριστούμε θερμά. Με αυτήν καλύφθηκε μεγάλο μέρος των αναγκών εκπαίδευσης στις ειδικότητες: βοηθών Φαρμακείου, βοηθών Φυσικοθεραπευτών, Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής, Web Designers, Κομμωτικής, Αισθητικής-Μακιγιάζ, Μηχανοτρονικής, Αμπελουργίας-Οινολογίας και Μαγειρικής Τέχνης.

Στην τελετή μαγείρεψαν τόσο οι σπουδαστές της αρτοποιίας-ζαχαροπλαστικής με τον εκπαιδευτή τους, κ. Δερδελάκο (ετοίμασαν πίτα για 300 άτομα), όσο και οι σπουδαστές της μαγειρικής (εδέσματα ψητά) με τον εκπαιδευτή τους, κ. Γερεντέ. Υπέροχα όλα και τους ευχαριστούμε θερμά.

Κάθε χρονιά πιο πολλοί, κάθε χρονιά πιο καλά!».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button