ΛΕΜΜ: Με επιτυχία ο αγώνας trial στην Πάχη Μεγάρων

Την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014 η ΛΕ. Μ. Μ. (Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Μεγάρων) διοργάνωσε τον δεύτερο αγώνα TRIAL ο οποίος προσμετρά στο Πανελλήνιο Έπαθλο 2014, στην Πάχη Μεγάρων σε μια περιοχή δίπλα στην θάλασσα.

 

Στον αγώνα συμμετείχαν 19 αθλητές από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στους θεατές που είχαν συγκεντρωθεί στον χώρο για να παρακολουθήσουν ένα πρωτόγνωρο θέαμα γι' αυτούς καθώς είχε να γίνει αγώνας TRIAL εδώ και δεκαπέντε χρόνια. Συμμετείχαν: στην κατηγορία Α εννέα αναβάτες, στην κατηγορία Β δεκατρείς αναβάτες και στην κατηγορία JUNIOR ένας αναβάτης. 

 

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη μας τα οποία βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί ο αγώνας, τον Δήμο Μεγαρέων για την πολύτιμη βοήθεια τους αλλά και τον Σύλλογο της Πάχης οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους αλλά και τον Κούρο Μεγάρων που μας βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης μας. Τους χορηγούς μας beta the fuoristrada, RIDERS SHOP, EXTRA PRODUCTS TASOYLIS, την ψαροταβέρνα Κάρμαν, την καφετέρια SWELL, το YA BURGER και την AIRWHEEL.gr.       

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button