Λαϊκή Ενότητα: «Η ελπίδα που γίνεται εφιάλτης»

Η επίθεση της κυβέρνησης Τσίπρα στο λαϊκό εισόδημα συνεχίζεται

 

Με ένα πολυνομοσχέδιο-τερατούργημα, από αυτά για τα οποία διαμαρτυρόταν όταν ήταν στην αντιπολίτευση, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ (μαζί με τους «όψιμους αντιμνημονιακούς» ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – Ποτάμι που το καλοκαίρι ψήφισαν τα μέτρα και τώρα διαμαρτύρονται) συνεχίζει στον αδιέξοδο δρόμο της επίθεσης στο λαϊκό εισόδημα και της πιστής εφαρμογής του μνημονίου που μόνο δεινά έχει φέρει στην κοινωνία μας. ΕΝΦΙΑ χωρίς έκπτωση ακόμα και για ερειπωμένα ντάμια, περικοπή επιδομάτων και μη εξαίρεση από τη δυνατότητα πρόωρης συνταξιοδότησης ακόμα και για ΑμΕΑ, κατάργηση της σύνταξης για τους ανασφάλιστους υπερήλικες του ΟΓΑ, ουσιαστική κατάργηση της ρύθμισης των 100 δόσεων, επαναφορά της προσωποκράτησης για ελεύθερους επαγγελματίες που έχουν οφειλές στα ταμεία τους και ξεπούλημα των πάντων για ένα κομμάτι ψωμί είναι λίγα από τα εγκληματικά μέτρα που με τη διαδικασία του επείγοντος – ναι, χρυσώνουν το χάπι δίνοντας τη δυνατότητα να ψηφιστεί αυτή η καταιγίδα σε 2 αντί 1 ημέρας – καλούνται να ψηφίσουν οι “χρήσιμοι ηλίθιοι”, βουλευτές της κυβέρνησης Τσίπρα – Καμένου. Μιας κυβέρνησης που ήρθε σαν η μοναδική ελπίδα για τον τόπο κι εξελίσσεται σαν κακός εφιάλτης!

 

Η Λαϊκή Ενότητα ξεκινά την αντεπίθεση της και με μια σειρά εκδηλώσεων θα εξηγήσει στον ελληνικό λαό τον αδιέξοδο μνημονιακό δρόμο που έχει διαλέξει η κυβέρνηση και το κόμμα Τσίπρα, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα την εναλλακτική της πρόταση έξω από μνημόνια και μέτρα, την πρόταση της παραγωγικής ανασυγκρότησης με τα κλειδιά της οικονομίας στην κατοχή της ελληνικής κυβέρνησης κι όχι στα χέρια δανειστών – ΕΚΤ – ΔΝΤ. Μιας ανασυγκρότησης που μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο μέσω της μετάβασης στο εθνικό νόμισμα με εθνικοποίηση των τραπεζών και χρησιμοποίηση τους ως τον κινητήριο μοχλό της οικονομίας.

 

Η πρώτη μεγάλη παρέμβαση του ενωτικού αντιμνημονιακού μετώπου της Λαϊκής Ενότητας έρχεται τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015 στις 7.00' μ.μ. με τη μεγάλη ανοικτή συγκέντρωση στο Σινέ “Κεραμεικός” με ομιλητή τον Παναγιώτη Λαφαζάνη. Να είμαστε όλοι εκεί!

 

Ενάντια στα μνημόνια και τη λιτότητα με τη Λαϊκή Ενότητα

""

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button