Λ. Κοσμόπουλος: Το παραλιακό μέτωπο της Δυτ. Αττικής στους πολίτες

Ο Αντιπεριφερειάρχης Λευτέρης Κοσμόπουλος εξέφρασε την άποψη πως το παραλιακό μέτωπο της Δυτ. Αττικής πρέπει να αποδοθεί στους πολίτες σε σύσκεψη που συμμετείχε με πρωτοβουλία της Διοίκησης Δήμου Ελευσίνας του ιδίου και βουλευτών της περιοχής.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου που απεστάλη από το γραφείο του αναφέρει:

Με σκοπό την ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής με την αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου και του κόλπου Ελευσίνας, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη σήμερα, με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής Δήμου Ελευσίνας, όπου συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Λευτέρης Κοσμόπουλος και οι βουλευτές Δυτ. Αττικής Θ. Μπούρας, Ε. Λιάκος, Γ. Κώτσηρας, Γ. Τσίπρας.

Ο αποχαρακτηρισμός και η απόδοση του παραλιακού μετώπου και του κόλπου της Ελευσίνας στο Δήμο Ελευσίνας είναι το ζητούμενο που απασχόλησε τους συμμετέχοντες, εν όψει και της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ελευσίνας.

Αναφορικά με το θέμα, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος δήλωσε ότι «Είναι αναγκαίο για την περιοχή, δίκαιο αίτημα των τοπικών κοινωνιών, καθώς και προαπαιτούμενο για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και της επισκεψιμότητας της Ελευσίνας, του Ασπροπύργου, των Μεγάρων, της Ν. Περάμου, ο αποχαρακτηρισμός και η απόδοση στους Δήμους του παραλιακού μετώπου.

Θα συμβάλλουμε με κάθε δυνατή πρωτοβουλία μας, προς την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια του τόπου μας».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button