Ευχαριστίες «Κούρου» προς αρωγούς της 27ης εθελοντικής αιμοδοσίας

Θέλοντας να ευχαριστήσει δημοσίως όλους όσοι στάθηκαν αρωγοί στην ολοκλήρωση της 27ης εθελοντικής αιμοδοσίας, η εθελοντική ομάδα Μεγάρων Κούρος, εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου:

Tην Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020 διοργανώσαμε την 27η κατά σειρά Εθελοντική Αιμοδοσία στο κτήριο του Μουσικού Ομίλου Μεγάρων στο Κουρκούρι.

Η για μία ακόμα φορά μεγάλη και ασταμάτητη προσέλευση του κόσμου αποδεικνύει την έμπρακτη αλληλεγγύη και την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας στην εθελοντική δράση μέσα από τέτοια καλέσματα.

Και αυτή η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε εν μέσω των μέτρων αντιμετώπισης του κορονοϊού, οπότε και διοργανώθηκε κάτω από ιδιαίτερες και αυστηρές διαδικασίες όσο αφορά στην ασφάλεια των αιμοδοτών και των παρευρισκόμενων.

Άπαντες οι προσερχόμενοι ενημερώθηκαν για το Εθνικό Μητρώο Αιμοδοτών και για τον τρόπο που καταγράφονται πλέον οι αιμοδότες στη χώρα μας σε μία εθνική βάση δεδομένων με σκοπό την ορθή καταγραφή και την ποιοτικότερη συλλογή αίματος.

Η προσπάθεια της κάλυψης των αναγκών σε ολικό αίμα, της διάδοσης της προσφοράς αίματος και η προσέλκυση νέων ανθρώπων είναι συνεχής και επίπονη. Ακούραστα και με συνέπεια η “Εθελοντική Ομάδα Μεγάρων Κούρος” συνεχίζει το έργο της με σκοπό την άμεση και έμπρακτη κοινωνική προσφορά.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:

Τη διευθύντρια του τμήματος αιμοδοσίας του αντικαρκινικού – ογκολογικού νοσοκομείου “Άγιος Σάββας” Δρ Ελισάβετ Γρουζή καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για την άψογη συνεργασία και την αδιάκοπη εργασία τους.

Τον πρόεδρο κ. Καλλιπόζη Ιωάννη και το διοικητικό συμβούλιο της ΔΗΚΕΔΗΜΕ για την παραχώρηση του Βυζάντειου Ωδείου και της αίθουσας εκδηλώσεων «Αλέξανδρος Ηλίας» του Μουσικού Ομίλου Μεγάρων.

Τους αιμοδότες, παλαιούς και νέους, για την έμπρακτη στήριξη στο έργο μας.

Τον βουλευτή κ. Γεώργιο Κώτσηρα και τον δημοτικό σύμβουλο κ. Γεώργιο Κουμπέτσο οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Την επιχείρηση ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΠΕ – ΑΦΟΙ Πανταζή για την κάλυψη εξόδων της δράσης.

Το αρτοποιείο «Αρτοσύνθεση» – Ευάγγελος Κρεμμύδας.

Τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την δωρεάν προβολή της δράσης.

Και τέλος τα μέλη μας για την προετοιμασία και τη διοργάνωση.

Με το σύνθημα «η αιμοδοσία δεν είναι φιλανθρωπία, είναι καθήκον» δίνουμε ραντεβού στην επόμενη αιμοδοσία σε λίγους μήνες.

Με τιμή για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας
Κατερινίτσας Αντώνιος Νάστος Παναγιώτης

Παρόμοια άρθρα

Back to top button