Ανακαλύψτε τον κόσμο του specialty καφέ στο IL TOTO Μεγάρων [βίντεο]

Opening για το κατάστημα αλυσίδας καφέ IL TOTO στην καρδιά των Μεγάρων, στην πλατεία Φρειδερίκης (Λυτάρα), την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, όπου από το πρωί που πραγματοποιήθηκε η έναρξη λειτουργίας του, πλήθος κόσμου και νεολαίας δοκίμασε τις εξαιρετικές γεύσεις καφέ σε όλες τις ποικιλίες, καθώς και ροφήματα, γλυκά και σνακς.

Το IL TOTO άνοιξε τις πόρτες του και βρίσκεται στο κέντρο των Μεγάρων, 28ης Οκτωβρίου 146, εκεί που χτυπάει η καρδιά της πόλης, κάνοντας την απόλαυση του καφέ μία πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία.

Σας προσκαλεί να εξερευνήσετε τις εκλεκτές ποικιλίες καφέ από έξι διαφορετικές χώρες – Ethiopia, Brazil, Costa Rica, Guatemala, El Salvador και Colombia. Κάθε ποικιλία φέρει τα μοναδικά αρώματα και γεύσεις της χώρας προέλευσής της, προσφέροντας μια πλούσια γαστρονομική εμπειρία για τους λάτρεις του καφέ και όχι μόνο.

Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το μοναδικό 100% Specialty Blend IL TOTO, μια αρμονική σύνθεση που συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά από τις διάφορες προελεύσεις καφέ.

Το IL TOTO Μεγάρων, δεν περιορίζεται μόνο γύρω από τον καφέ. Προσφέρει επίσης πλούσιες επιλογές ροφημάτων για να ικανοποιήσει κάθε γευστική προτίμηση. Επιπλέον, διαθέτει εξαιρετικής ποιότητας γλυκά και αλμυρά σνακ που ταιριάζουν ιδανικά σε κάθε στιγμή της ημέρας σας.

Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό με φιλικότητα προς τον πελάτη και αγάπη γι’ αυτό που κάνει, καθώς και οι επιχειρηματίες του καταστήματος, σας περιμένουν να επισκεφτείτε το IL TOTO για να ζήσετε μια αξέχαστη και απολαυστική εμπειρία καφέ.

Ελάτε να ανακαλύψετε τον κόσμο των αρωμάτων και των γεύσεων στον πιο ζεστό και Specialty προορισμό καφέ των Μεγάρων, είτε για να πάρετε μαζί σας τις γεύσεις του, όπου κι αν πηγαίνετε, είτε για να τις απολαύσετε στους άνετους χώρους του.

Για τηλεφωνικές παραγγελίες: 2296 027072.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button