Μπογιές στο εκλογικό κέντρο του Ιωάννη Μαρινάκη – Δηλώσεις Μαρινάκη-Σταμούλη

Άγνωστοι πέταξαν και έβαψαν με κίτρινη μπογιά, τα τζάμια στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού του Ιωάννη Μαρινάκη, «Μέγαρα- Νέα Πέραμος Νέο Ξεκίνημα», τα ξημερώματα της Παρασκευής 31/05/2019.

Δήλωση του κ. Ιωάννη Μαρινάκη στο MegaraTv: Πρόκειται για μία αήθη επίθεση με κίτρινες μπογιές, ίδιες με αυτές που βάφουν τα πεζοδρόμια και η οποία πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας στο εκλογικό μας κέντρο, στα Μέγαρα. Είναι πολύ λυπηρό σήμερα το 2019, να επιστρατεύονται την κουκούλα και να καλύπτονται από αυτή για να πλήξουν τη δημοκρατία μας. Τους αφήνουμε στην κρίση των δημοτών μας.

Δήλωση του Δημάρχου κ. Γρηγόρη Σταμούλη στο MegaraTv: Σχετικά με το περιστατικό, που έβαψαν με μπογιές εκλογικό κέντρο στα Μέγαρα. Καταδικάζουμε κάθε τέτοιου είδους ενέργεια, που δυναμιτίζει και δημιουργεί πρόβλημα στη μέχρι τώρα ομαλή διεξαγωγή των εκλογών. Αυτές οι τακτικές, άγνωστες σε άτομα σαν εμένα και τους συνεργάτες μου, όταν γίνονται, αποβαίνουν σε βάρος όλων μας. Είναι αν μη τι άλλο ύποπτο, το ποιος μπορεί να έκανε κάτι τέτοιο και βέβαια ποιος θα προσπαθήσει να επωφεληθεί από αυτό.

Άτομα από το χώρο της διοίκησης κάνουν λόγο για μια κίνηση που έγινε για να πλήξει τον κ. Σταμούλη, αλλά θα επιστρέψει εναντίον του συνδυασμού του κ. Μαρινάκη, καθώς όχι μόνο είναι ενέργεια που δεν ταιριάζει στο ύφος του δικού τους προεκλογικού αγώνα, αλλά τα άτομα που το έκαναν όχι μόνο άπλωσαν τη μπογιά με πινέλα, αλλά πρόσεξαν και να μη λερώσουν.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button